iyi akşamlar
iyi akşamlar
34400 civarlarına bir hareket daha olacağını tahmin ediyorum ama geceye flat girdim...
SAZAN the wolf master? Sizi hiç bu kadar şefkatsiz görmemiştim foruma karşı
BANGA mühim
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Son 1 saat dısarıdaydım ,bakamadım, benim sistem geceye long girmiş,her zamanki gibi şartlı emir yazılı, ama neticede spot ve vob long gözüküyor bende ,yarın sabah açılışına kadar...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yahu Seren Baba, hepimiz ayrı bir topikte konsumasyona başlarsak, konsamatrisler dağılır, gel hep beraber vob topiğinde olalım.Bu nedir böyle ,değişik yerlere ne gerek var....
Hexende buraya gelmiş, iyi bende kendi topiğime gideyim.
Topiğide alakasız bir alanda açmışsınız, Borsada ne işi var, vobun ara ara canım çıktı...
Ayrım yapmayalım, vobda buluşalım...
Konu teo tarafından (27.01.09 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tık tıkkkkkk tıkkkkk kimse yok muuu?
Ayular çıktı meydane hepsü birbirinden şahanee
evet bencede vob topigine en uygun yer sn seren ve hexen lütfen![]()
İletişim: mersiyk@voborsa.com
Analizinin arada kaynamamasını isteyenler,analizlerini aynı zamanda Analiz Deposu topiğine koyabilirler.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri