veriler kötü...ve beklenti dahilinde.........
veriler kötü...ve beklenti dahilinde.........
döviz yükseliyor...faiz 15,27.......kötü......
33200..altı yine long cover...
diikkat lastik patlamak üzere.............
sn teo POC ve VA bugun yukarida idi tam ters yonde yer degistirdiler. boyle birseyi ilk kez gordum.sanki guney kutbu kuzey kutbu gibi yer degistirdiler.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu, duyduğunu değil, gördüğünü Al/Sat, terse giderse zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren. Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır; yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Bu nedenle forumda yer alan bilgilerle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
geceye dona kdr kısa
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Bana öyle geliyorki dün yapılan yukarı hareket tamamen marj yaratma amaçlıydı, bu sebepten, long sinyallerini esgeçiyorumyukarı gidersede dahada shortlarım olur biter
, akşama kısa..
ve lastik patladı...şöför atladı.........
Spot 25500 altında iki bar kapanış yaparsak yarın "arkana bakmadan kaç" "neyin varsa sat" "nerden satarsan sat" formasyonları oluşacak benim sistemde. Geceye flat.
Konu sentinus tarafından (27.01.09 Saat 18:08 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Kapanış tahmini alalım.. 33175
arkaya yaslan hexen..........
evet
seren
systems
5 dakk halen long 15 dakk halen long sinyal
33000 asayası gerek bunlar short icun
dof future 8050 asayasına geldimi 7979 yeresine potans yapcak amma asayasına gelmese yarın icun bizi yukarda karsılama potans var..
bizde dusme davm icun 32600 asayası gerek 31100 yeresıne potans acar
shorts tutyorum
Konu hexen tarafından (27.01.09 Saat 18:12 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
32950 şortlar kapandı.......flat........yarın ola hayrola......
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri