Arkadaşların çoğu shortta yakalanmış nerdeyse düğün dernek yapacaksın sn zühtü..
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
ben topigimde zöhtünün sevinmesine izin verdim....hakkıda...long ve para kazanıyor....kaart üstünde şimdilik...
mala girerken aramızda yoktu...girişini kabul ettik...çıkışını ve para kazandıgı anı yazacak...su anda long...maliyetim 64 000 de dedi....
poz kapatıp karı aldıgında kendisini teprik edecegim....sevinmeye ve bizimle gırgıra hakkı var....bu topik özgürdür....herkesin basarısını kanıtladıgı anda sevinmeye hakkı vardır....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
gelelim bana....65 500 de full shortum....ve bozo ya 64 900 de full short...
oda bende...bu pozlardan para kazanacagız....zaman gerek...ve bekliyecegiz....
DOGRU YOKTUR DOGRU YANSITILANDIR....hiçbirsey göründügü gibi deellldir....
yarın 2000 puan çakar bu deyyuzzz....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
Kuzu emmi seni seviyor sayiyorum
zöhtü....bugün 67 400 de full kapatacaktın....yapmadın...yarın 1000 puan eksi acacagı o son çıkışında net belliydi....yani parayı alamıyacaksın....
gündüz yazdım...bozo yu onun yanına yolladım...bozo onda bi damla akıl bırakmamıştır...şu dakika itibarıyla....ha ha ha
saka yapmıyorum....1000 puan eksi....
guzuların guzusu... şerbetli guzum
eğer ki.. bu eksi 3000 aps...ağanın malını alarak kol kesen şorcular ise...
aynen Gapı gaptık demektir.. yoksa yarın bi zorlatma ve terletme seansı mümkündür...
ümit devam ediyor...
osmanpaşa plevneden çıkmam diyor...
yürü kuzum kim tutar seni...
guzu emmin 6 gündür furusuyor....bu altı günde...
4100 puanı cebe attı....65 500 de short....
zöhtü sen ise....karı realize edemedin....kar kaart üstünde hala o kar deelll....benim shortta henuz zarar deeellll....TAAAKİ İKİMİZDE KAPATANA KADAR...NE KAR VAR NEDE ZARAR...bunu unutma zöhtüm....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri