400 cort ...10/6 dayım....
400 cort ...10/6 dayım....
Kapatım yeter artık
67425 longları kapattım full shorttt girdim nasip
yahu kardeşim,
bu aganın da elinin ayarı yok hiç...
vur diyon, öldürüyo ınamussuz...
ne etmiş öyle...
BU ACEMİNİN yazdıkları FİKİR beyanından İBARET OLUP, yatırım tavsiyesi olarak algılanamaz.... algılamayınız...
hayırlısı benim ücün agır poza girdim....
kapandı...
54 303...hacim 2 495....tüm kaartlara yayılı bi ıkış...trend dönüşü izlenimi var...bu iş tuzagı asıyor....yarın basımızın çaresine bakacagız...
vob...67 425...hacim 1.226....tümüyle short kapama...longcuları hiç ellemedi....
baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
son takas ve makas
satan 7500
alan 7700
aps - 3000
yarın 67700 den dönmezse yada her ne sepele olursa olsun eksi GAP olmazsa kolu sesip kenara çekilmekten başka çare yoktur...
ümit devam ediyor..
iyi akşamlar cümleten..
Dün 2000 puan girdi bugün 1500 puan..toplam 3500 puan..yüzde 5 eder,yani full kaldıracla yüzde 50 zarar..
Maliyet 65350...2100 puan girik halde duruyorum...Cuma aksamına kadar maliyete gelmesse kolu kesip cıkacagım...shortculara haram etmisler para kazandırmayı...
Short yada Long,iste bütün mesele bu
Karankılıkta ne olur bileymam bu nedenle bu gece de poz kapatıp %35 llöng ilen girivatırım emme şortkavırlı pastaya bakınca ne görüpdururum bi bilseniz, yandım Alllllaaaaaahhhh diyen şortçuları yarın ipe dizecek Quzu emminin ağası yarınan. Ege nin Tiresi gibi imekabenin TİRENi var ya, her geçen gün yakıt denen şortlu oğlanları alıpduru içine yolcu olarak, bu tiren adamı deli eder kimini de zengin deli edeee, biz efelerrr deliyiz emme zengininden, haydeeeeee efelerrrrrr.
vanilyalı pestenin digerrr farkına bakarkene sol yandaki ikuüç yabancıyı elemezseniz yanılıveripdurursunuz one göre kızanlar.
haydin sağlıcağlannnn
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri