Sayfa 310/925 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
11090 sonuçtan 3.709 ile 3.720 arası

Konu: borsada...delikanlılar harman oluyur.....

Teşekkür Teşekkür 
    361
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    515
    Toplam Teşekkür
    205 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya zühtü kardeş, biz onu demiyoruz niye çıkacak mantık, ilişki, düşecek yine ole, bunu isteriz, bir arkadaş da vardı ısrarla düşecek dedi, aynı diyalogdu, yalnız o düşecek dedi, izah ettik küstü gitti geçen hafta, şimdi aynı durum, yaz yani dilin döndüğünce, sistemim, de birşeyler de, bunu isteriz,.....
    Gandi hojjam benim tekniğim sistemim sayımım analizim takasım 3 büyük bankadaki sentiment ayrıca basitçe TA herşey up in the air diyordu, gece forum arıyorken burayı buldum, 15 mart anketi gözüme çarptı, baktım herkes ayuuu, ben de bi yazayım diyip kaydoldum ve yazdım gece pozumu.

Sistem: LONG
    Teknik: Flama + alçalan takkkozz du buna hacmin düşmesi destek veriyordu
    Dalga sayımı: düzzzeltme kalıbına uygun seyir devam ediyordu, 3 alternatifli dalga sayımlarıma göre 63500 kırılmadan şorttttt açılmazdı
    Takas analizi: cummma ve pazarrrrr ertesi günlerinde seans sonlarındaki işlemlere tikkat kesildinizmi? bence hayır, pala çoooook belli etti ama gören gözlere.
    Sentiment: Akgızzz da bir nane yokken ve topla topla diye broker bağırışleri varken, son düşüşte ciddi mal toplanan işceee ile piyasa yapıldı, şortçulara tuzak, zaten kademeler mini etek giymiş işceee de, yoncalı da ise şubatta bile mal toplandı beaaa yewwww.

Sonuc: LONG.

yarın düzeltme gelecektir emme velakin cümbür cemaat bilsinki bu benim için alım fırsatıdır. longtan inmem çünkü kara oturmuşum, maliyetim ortalama %60 portföy için 61binli seviyelerdedir.

2. 4 Kullanıcı MuglaliZuhtu tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür
    4.213 Yazısı Teşekkür aldı

yarın eksi gap ne kadar olur usaglar....
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

4. 2 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

FED in bu kararları 3 aydır degişmiyor aynı....eeeee....

dow yüzde 0.41 zar zor yaparken....bizim kerizzzler ne demeye yüzde 2.5 çıktılar ki....
    baskasının aklı ile gerdege girilmez...unutmaki borsada herkes birbirine karsı oynar...yatırım danışmanları vardır...biz sadece geyikçiyiz....

6. 6 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı MuglaliZuhtu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gandi hojjam benim tekniğim sistemim sayımım analizim takasım 3 büyük bankadaki sentiment ayrıca basitçe TA herşey up in the air diyordu, gece forum arıyorken burayı buldum, 15 mart anketi gözüme çarptı, baktım herkes ayuuu, ben de bi yazayım diyip kaydoldum ve yazdım gece pozumu.

Sistem: LONG
    Teknik: Flama + alçalan takkkozz du buna hacmin düşmesi destek veriyordu
    Dalga sayımı: düzzzeltme kalıbına uygun seyir devam ediyordu, 3 alternatifli dalga sayımlarıma göre 63500 kırılmadan şorttttt açılmazdı
    Takas analizi: cummma ve pazarrrrr ertesi günlerinde seans sonlarındaki işlemlere tikkat kesildinizmi? bence hayır, pala çoooook belli etti ama gören gözlere.
    Sentiment: Akgızzz da bir nane yokken ve topla topla diye broker bağırışleri varken, son düşüşte ciddi mal toplanan işceee ile piyasa yapıldı, şortçulara tuzak, zaten kademeler mini etek giymiş işceee de, yoncalı da ise şubatta bile mal toplandı beaaa yewwww.

Sonuc: LONG.

yarın düzeltme gelecektir emme velakin cümbür cemaat bilsinki bu benim için alım fırsatıdır. longtan inmem çünkü kara oturmuşum, maliyetim ortalama %60 portföy için 61binli seviyelerdedir.
    63500 doğrudur,
    Bugün 64500 beklentinde vardı yanılmıyorsam, buna göre ters yapsaydın 500-600 puvan eksi yazardın, sen yarısını koparmışsın iyide yapmışsın,
    güzel kardeşim, biz ne cümbürüz nede cemaatiz,
    çok da tikkat kesiliriz şüphen olmasın,
    hafta başında analizimi ben yazdım, hemde soğuk ter yeresine kadar,
    bir daha yayınladım, okumayan arkadaşlar okusunlar diye, burada bir çok ayrıntıyıda paylaşıyoruz, ancak insanları ve özellikle analizlerini tanımak öncelikli hakkımızdır,.....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

8. 1 kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    25.559
    Toplam Teşekkür

tulum mu giydirdiler...şalvar mı....

10. 5 Kullanıcı jani tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FED in bu kararları 3 aydır degişmiyor aynı....eeeee....

dow yüzde 0.41 zar zor yaparken....bizim kerizzzler ne demeye yüzde 2.5 çıktılar ki....

eee o kadar sıkarsan sonunda patlar Sevgili Jani. Hep böyle olmadımı. Hep sıktılar, bir günde patladı hep.
    neyse güzel short yereleri yaklaşıyor.

Sevgiler.
    Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.

12. 4 Kullanıcı jelibon tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı küçük_k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zabah 64600 de daldan erken düşünce..
    o sinirle 950 cörtledik...
    bu kimya ve fiziğe zarar veriyor...
    şimdi bakıyorum...
    takas-makas long diyor..
    kademe analizi long diyor..
    grafik...long
    sistem long..
    hedef 67500...
    çalı dibide kesmez... eşşeğe ters binmişiz vesselam..
    bi gevşeme olursa icabına bakıcam
    guzu abey neler oluyor bi diyiver bakem....
    alan 3500
    satan 8500
    bu işin sonu eyi görünmüyo...
    senin cephede durum ve yorum nasıl..
    takas ve makas..
    alan 5500
    satan 10000
    ve genelde diğerleri satarken 1-2 kurum alıyor..
    sonuç ağa hepimizi biçecek.. çok şortcu var çokkkk
    yada ağa numero yapıyor...
    bu açıkcıların alayını temizlemeden bi dirhem düşmeyecek...
    alan 4750
    satan 10100
    tam ağamaın dişine göre
    yarın eksi gap ne kadar olur usaglar....
    akşama kadar defalarca yazdım emme bende tersde kaldım...
    ule bu ağa çok şerefsiz ve çok organize..

14. 1 kullanıcı küçük_k tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

kuzum.. açıkcılar(şortcular) birbirini ezmedi daha...
    dow da artı kapadı...
    yarın neden eksi gap bekliyorsun... şaka mı gerçekmi?
    düşüş olacaksa MC den yani 14:30dan sonra olur diye tahmin etmekteyim.. acizane...

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

gandi bey senin yarın için beklentin nedir..
    her grafikde görülen 67500 denenirmisence?

17. 2 Kullanıcı küçük_k tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    306
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.825
    Toplam Teşekkür
    956 Yazısı Teşekkür aldı

tulum mu giydirdiler...şalvar mı....
    herkes ne giydiğine bakıyor o nednle forumda tık yok...
    cümleten iyi geceler...

19. 1 kullanıcı küçük_k tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

spx si bugün yazmıştım burada geçmişten kalma, gold zamanından kalan hesap görülüyor, biraz daha var gibi, buna dikkat diye yazmıştım, bununla birlikte coni aşağı inecek, hesap görülür görülmez, coni 10875-11000/8700-9300 dür, benim hesabım bu,...
    spx ise obama için, yani yeni dünya düzeni, ..........

obamanın patlayan kaşına tampon yapılıyor, neyle pamukla, ve pamuk çöpe atılmaya, spx de düşmeye mahkum,.....
    DOLARE VOB 1.5330 YERELERİNE GELDİĞİNDE EŞ ZAMALI PY TEORİSİ GEREĞİ, BİR DİNLENME OLACAK, HEM S&P DE HEM BİZDE, BURALAR KARAR YERELERİ OLACAK,...

BU 1.5330 U GEÇEN HAFTA YAZDIK, HATIRLAYANLAR BİLİR, s&P YİDE ÜÇ GÜN ÖNCE YAZDIK, ŞİMDİ TV LER BAĞIRIYOR,...... İKİ GÜNDÜR DE GRAFINI VERDİK,...
    Geçen hafta başında s&p 500 deki yükseliş arzusunu algıladığım anda forumda da bunu paylaşmıştım, esasen bunu farketmem paund sayesinde olmuştu, çünkü bundaki aşağı basış bir önceki hafta aynı gün fake ile sonuçlanmış, bunu ermeni tasarısı ve ABD verilerinden tarım dışı istihdam olumlu takip etmiş, bizdeki ağada doğal olarak iki kuş vurmayı tercih etmişti,... kuşlardan biri ermeni tasarısının kabul edilmesiyle ABD ile karşılıklı ilişkilerin zedeleneceği algılamasıyla düşüş beklentisinde olan yatırımcının terse yatırılması, diğeri ise içerideki olumsuz siyasi istikrar ile parelelinde ötelenerek ekonomik belirsizliğe ve hükümete karşı güven eksikliğine neden olan IMF görüşmelriydi.Nitekim atı alan üsküdara geçtikten sonra imf ile st-by yapılmayacağı açıklanmış ancak Mayıs ayında imf heyetinin geleceği haberide ihmal edilmemişti........

Bu nedenle hükümetin siyaseten sıkışması gibi nedenlerle satışa geçenlere karşılık pyleri yönlendirenlerde durumu öteleyerek çareyi kalın ve kocaman parmaklarıyla yurt dışını işaret etmekte bulmuş ve bir ekonomi kanalı da ilk olarak tarım dışı verisiyle başlayarak geçen hafta boyunca algılama içün yurt dışını pompalamaya devam etmişti.Skorlar ise şöyleydi,...

62500-63500 arsı orta ulema shortçular ile 65000 ekadar belki gidebilen orta ulema longçulardı.Nitekim 65525 ile en olan ve 64000 aşağı kıramayan bir piyasa 67000 yukarıda ve en azından 63700 aşağıda temennileri ile kapanmıştı.Cuma günü itibari ile güç kaybetmiş fakat canı çıkmamış, öte yandan Günlük sistemlerde sat vermiş ancak satamamış, 62500-63500 arasından kısa olan ayu topluluğuna 65000 ve 64500 arsından eklenen yeni ayıtopluluğu, %45 civarında ilk 5 kurum dışı shortçu kitlesi, karşısında ise 53500 longla batacak izlenimi veren py nin güçlü kurumu ile girmiş bulunmaktayız,.........ve tabiki çok zor bir hafta bizi bekliyor,..............................

Piyasa yut dışında ve içinde yukarıda değindiğim üzere öyle bir sınırda bırakıldıki iz yok işaret yok ve dolayısı ile laf çok,....

N e yapalım çare yok ölçeceğiz,........................................ ..........................
    Haftaya başlarken,......

İMKB 100
    dir 53562
    des 50847
    Burada en son gelen sinyalimiz satış sinyali ve beklentimde bunun devam edeceği yönünde, burada dikkat edilmesi gerekli ilk seviyemiz 52067 seviyesi, bunun ve en düşük dip olan 51962 nin aşağı yönde geçilmesi, yetmez kalınması benim için satışların artacağı ümidini artırmakta,.....ancak bu ümit, niye aşağıdan devam,.......

vob 30 endex
    dir 65525
    des 61975

Burada en son gelen sinyalimiz satış sinyali ve beklentimde son sinyalin satış olması nedeni ile satışın devam edeceği yönünde, problem ise şu, geçen hafta boyunca piyasa ısrarla 637xx beklentilerimizin 4 gün boyunca, üzerinde kalmaya özen gösterdi ve boğa kışkırttı, bu bizde ağa bir önceki hafta tasarı ve tarım dışı ile kazandığını geri vermek istemiyor şeklinde yorumlandı, çünkü cörtçüler 63425-62500 bölgesinde idi, buraya temas etmek yada içine girmek short kışkırtabilirdi, ama öte yandan uzunda çekebilirdi, bunun için 63425 in kırılmayacağının gösterilmesi yeterli olabilirdi ve uzun yönünde katılım artırabilirdi, neticede bu yapılmadı, piyasa üç şeyi algılatmayı tercih etti,...

1.Ben sıkıştım, güçsüzüm 117000 kontrat long ve ilk 5 kurum dışında %41 shortla
    2.Güçlüyüm, ilk 5 kurum bazında 117000 kontrat longla,
    3.İşaret yok, almamda satmamda,

SONUÇ:

1.Ağanın doğruyacağı short kitlesi elinde hazır, bu belli,
    2.Ağanın bir seviyeden sonra malı vereceği long ky ise elinde yok, buda belli, yani kendi gider orada maliyet tutar, bu pahalı olur,....
    3.İkinci maddeye istinaden maliyet yeri ikinci kuşak ayulara para kaptırmadan daha yüksek bir yukarı atağa görece iyi bir nokta oluşturacak seviyeler olarak buralarıdır,
    4.Üçe bağlı olarak buraları aynı zamanda dolar bazında hedef olacak 95000 binli seviyeler için gerekli olan boğa ateşinin asla sönmemesi için gerekli yerelerdir,
    5.Ayu topluluğu 63400 ile 62400 birinci kuşak, 65400 ile 64400 ikinci kuşaktır, ağa para kaptırmadan bu kuşağı delecek yere ve fırsat kollamaktadır, bu oluştuğunda kuvvetli küskü barla aşağı basacaktır, da sorarlar adama
    a) o zaman niye long oluyorsn,....
    b) 65400-64400 ikinci ayu kuşağını niye yarattın,
    c) kurım bazında 117000 konratta işin ne,
    d) S&P 500 ün 1237 fibon denemesinin (bir oyalanma yaşayacak sonrasında, işte ağa bunu bekliyor, bu açıdan 1200 önemli seviye......), dovun 10875 fibon deneyecek gibi durmasının, avronu yataydan çıkmasının, paundun fake yapmasının, %41 ky dışında kalan kurumsal shortun senin tarafına bir anda geçebilecek olmasının,.....senin için ve biz ayular için ne gibi manası olabilir sorularıyla haftaya başlıyoruz,...........

cümleten başarılar dilerim,.......
    vob 30 endex
    dir 65525
    des 61975

Burada en son gelen sinyalimiz satış sinyali ve beklentimde son sinyalin satış olması nedeni ile satışın devam edeceği yönünde, problem ise şu, geçen hafta boyunca piyasa ısrarla 637xx beklentilerimizin 4 gün boyunca, üzerinde kalmaya özen gösterdi ve boğa kışkırttı, bu bizde ağa bir önceki hafta tasarı ve tarım dışı ile kazandığını geri vermek istemiyor şeklinde yorumlandı, çünkü cörtçüler 63425-62500 bölgesinde idi, buraya temas etmek yada içine girmek short kışkırtabilirdi, ama öte yandan uzunda çekebilirdi, bunun için 63425 in kırılmayacağının gösterilmesi yeterli olabilirdi ve uzun yönünde katılım artırabilirdi, neticede bu yapılmadı, piyasa üç şeyi algılatmayı tercih etti,...

1.Ben sıkıştım, güçsüzüm 117000 kontrat long ve ilk 5 kurum dışında %41 shortla
    2.Güçlüyüm, ilk 5 kurum bazında 117000 kontrat longla,
    3.İşaret yok, almamda satmamda,

Madem algı S&P nin algılatılması yönünde gelişecek haftaya başlarken beklentileri ve taktiğim şu yönde gelişecek,

Öncelikle S&P 500 ün indiklerine bakarak bir yorgunluk atmasını bekliyorum, bu anlamda ağada bize geçen haftaki 65000 - 64000 arası yaptığı düşük yoğunluklu satış baskısını bu defa 64525 ve 63525 üstünde kuracak ki bunu yaptığında cört kitleden görece bir çözülme ve safa kendi safına geçiş bekleyebilir, öte yandan gel ve gitler çok tekrarlı olmalıki, her defasında short ümitleri tüketsin, 1000 puvan dan yararlanamıyanları ateşleyebilsin, bir önceki kırılan 63425 direncinin altına inmeyerek te long katılımı kışkırtabilsin,.....bu durumun ara işareti yukarıda verdiğim aralıkta gözeltilerek, 64000 nin kırılması, 637xx den dönülmesi, tekerrüründe nihai 63525 den dönülmesi ve çoklu tekrarı şeklinde olacaktır, böylece ağanın elinde 65000- 62500 aralığında maliyetlenmiş bir ayu topluluğu olacaktır.İkinci bölümde ise bu ayu topluluğuna S&P nin de yorgunluğu atıp toparlanmasıyla 65000-65525 arasındaki direnç yereleri soğuk terle hafızalara hatırlatılarak, 64500 - 63500 lü seviyelerden ileride maliyet bırakmak için elde edilmiş longçu ky nin de ittirmesiyle 67000 seviyeleri elde edilecek nitekim bağrış ve çağrışlar arasında yukarı ternd başlatılacaktır, bu bir seneryodur ve aklımızın bir köşesinde yer etmesi iyi olur,.....

Şu anda beklentimiz ve temennimiz ise yukarıda dediğim gibi ve ara işaretle tanımladığım gibi satışın devamı şeklindedir, ancak anlamalıyızki 64525 -64525 gidip geliyoruz ve uzuyor, yuakarıdakini hatırlayalım, zaten forumda oldumuz süre içinde kuş uçutmayacağımız kesindir,.......
    Şu ana kadar ki eylemlerim, dünki yazım doğrultusundan hareketle, falotos yönünde ilerliyor,
    geçen haftadan cörtlerim,

64025, 63975, 63925 de n falatos,
    63825 ve 63750 bekliyor,
    525 elde edene kadar, bunlar 64 üzerinden cört yönünde tekrar servis edilecek,
    63425 altında kalımması ve süreklilik arz etmesi durumunda tuta dönecek,
    şimdilik 64525-63525 arası trade modundayım,.....
    boz ayım 537xx lük kurumun pozu analiz edilmeli diye düşünüyorum, ettim sayılırda yani kamuya mal olmalı, bu poz önemli, batacak gibi mal aldı, şu anda bnim gördüğüm max. sını 10000 kontrat solladı,.....birileri alınca bu basacak, o birilerini ekrana pozlarıyla kaydetttim, alış yereleri ise dün dediğim aralıktan 63525-64525 arasından s&p nin dinlenmesi bitince başlayacak, alışın şartlarını ise dün gece topiğe çok ayrıntılı yazdım, bu yazdığım ise komplosu işin,......bulunsun kenerda lazım olur, değerlendirmeni bekliyorum,.....
    pala ölçeri ölçer, pala ölçer üstünde ısrarlı kalışını sürdürüyor, bu terse dönene kadar ciddi cört olmam,.....
    15 mart

16:34

akbank 19894
    deutsc 18310
    garan 17344
    teb 10537
    ykb 6178
    sanko 3972
    finans 4513
    gedik 4192
    deniz 2120

diğer 43908 %38
    efg 55398

bunlar efg hariç cörtün irileri, bakalım gaydırı guppak hangisi/leri olacak
    Bu gün günlüğe 64250 üstü ve altı olarak bakacağız, bu şu demek 250 üstünde alış konumunda, 250 altında satış konumunda devam edecek,.....

tabiki dünkü bakış açımız, ve hafata başı yorumladığımız şekliyle hareketin devam edeceği hareketlerden anlaşılyor, ancak kurumlar hem aldıkları pozlarda sıkışıyor, hemde endex teknik olarak sıkışıyor,.....

Bizim bağlantımız, bu sıkışıklığın ilacının s&p olacağı yönünde, bu manada vop doları da 1.5330 altına düşüşünü bekleyebiliriz,.......
    avro ise yataydan çıkarak güçlenmiş gözüküyor, bütün bunlar yalancı bir ralli iştahı yaratmaya yönelik gıpraşmalar olarak yorumlanmalı, ancak yalancı da olsa can yakar, bu nedenle gelişmelerin takibi dostlardan önemle rica olnur,

64 950 ilk bölüm short....
    [quote=indregandi;214853]guzum işaret gelsin, beraber dallalım,.....[/quote]

Alıntı MuglaliZuhtu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sana fikir vermek gibi olmasın da bu pala ilk tırpanı attı 2. hareketi geri çekilme olacaktır emme 3. hareket öyle bir tırpanlayacakki pek fena olacak buralar kanımca kararımca. dün yazmışsın hocam 68 deyi, neden fikrini deniştirdinkine?
    11:26

akbank 20655
    deutsc 18041
    garan 10565
    teb 10663
    ykb 7185
    sanko 2830
    finans 4633
    gedik 3926
    deniz 2223

diğer 47519 %42
    efg 56519
    30 lukta 65 üstü al konumu, altı sat konumu, önerim daha ziyade satış sonrası alış yönünde katılım,
    dizilişim 375-775 arası lönk yönünde, 65050 -275 375 short yönünde,
    30 luk ilk oluşan olacağından bu deyil ana yön dikkate alınmalı, yada az
    çorba yapılmalı,
    Efg yi gözden kaçırmayın, bu şimdi garanı devreye soktu, bu bir işaret, bir ilerleme, bir iki günde sürebilir, bu günde olabilir, tahminim diğer amcalar yukarıdan usul usul cört pramitliyorlarken bu amca py yi, ky karşı tutuyor, gaydırı guppakta katliam yapıyor, ne güzel dimi, ....vay anasını,
    yükseliş için 65-65525 arası çok önemli, burası bir önceki aralığımız, bu nedenle burası algılatılacak, eğer cortları buradan çözerlerse katliam olur, .......
    benim beklentim daha ziyade bu işin 64525-63525 arası çoklu tekrar olması yönündeydi, ancak analizimde 65525-65000 temasınında işleneceğinden bahsetmiştim, birinciye geri dönüş olmassa eğer, bu fiyatlara dünü tamamlamış gözüküyoruz, her durumda yatay yaşayacağımız ise kesin neredeyse, çünkü 30 dayız henüz ve oda 65000 de başarılar,
    total puvanım 600 puvan oldu,
    bu bölge ağa için çok önemli, 65525 geçerse, davayı kazanır,
    bir özet yapalım istedim, güzel çalışmışız, inşallah faydalı olmuşuzdur,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

21. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

kuzum.. açıkcılar(şortcular) birbirini ezmedi daha...
    dow da artı kapadı...
    yarın neden eksi gap bekliyorsun... şaka mı gerçekmi?
    düşüş olacaksa MC den yani 14:30dan sonra olur diye tahmin etmekteyim.. acizane...
    sen aramızda pastaya en yakınlardansın, ve buradan takipte olursan güzel olur,

17:30

akbank 20361
    deutsc 19041
    garan 7832
    teb 11430
    ykb 9104
    sanko 2055
    finans 5173
    gedik 3657
    deniz 2995

diğer 48263 %42
    efg 56279

şimdi anahtar yukarı açık kapadık, bu anahtara günlükte baskı alana kadar yukarı gideceğiz, pazrlara gelince bu gün 30 luk dışında çalışan(realize yaşayan) olmadı, 60 lık ve 120 lik up trenddelerdi, dolayısı ile, buralarda bu ikisine bir baskı gelmeli çok yükseldiler kırdıkları drenç yeresinden, ancak bu baskının realize olup olmayacağı önem taşıyor,

ben grafı trend çizmeyi bıraktığımdan yere vermiyorum, ama genel beklentim, 67943 yönünde,....ancak bunun bir önemi yok, yarın realizasyona peşin oynayacam, + gap yapar ise 800-1000 puvana cört yazarım yukardan,
    beklentim teknik olarak yukarı, sistemim yukarı, pala ölçer yukarıda, ağa ölçer aşağıda, py tersoda, en son günlük sistemler 66800 den cörtle para yapmışlardı,bunlarla alacak hesabı var ağanın,
    geriye başbakanın 100000 ermeniyi sürerizi kaldı, ses getirirmi ........tasarı bile getirmedi, ama şimdi 65900 deyiz, may be olabiler,..

23. 4 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri