Işte böle dün onlar sıkışmıştı, müzik arıza yapmıştı, şimdi müzik başladı, .... Neye yurt dışına, deniyorki biz artık global olduk, bak imf yi bile sallamıyoruz, .......
Yermiyiz,......
Işte böle dün onlar sıkışmıştı, müzik arıza yapmıştı, şimdi müzik başladı, .... Neye yurt dışına, deniyorki biz artık global olduk, bak imf yi bile sallamıyoruz, .......
Yermiyiz,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
esenpi andromedaya ikinci fırlatışı deniyor. bakalım bu tutacakmı.
zamana oynanacak, long kışkırtılacak py dengeye getirilmeye çalışılacak, dümen veriye kadar idare edilecek, başka çareleri yok, sıkştılar aşağı inemiyorlar dün yazdık, aşağı inmeleri bir tek şartla mümkün, longcu bulunacak,.....bu süreçteyiz, bunun için 1000 puvanlık bir hareket yeterde artar,...tabi anlaşırlarsa...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
spot kapandıktan sonraki süreç kritik bana göre....
dizlerim titremeye başladı .......
birazdan dişlerim de şarkı söylemeye başlar.....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Müzik,......
ne güzel aliiler esenpiyi. heç ölmeyecekmişcesine bu dünya için çalişiler adeta.
ula bozo hosgeldin...
ula hani sen bu agamınan anlaşmıştın....64 750 yaptı geri....bu ne biçim anlaşma ula....
Nasılda cıkıyor ...hibinonun beynini okuyorum....dahada cıkacak....şerefsiz yermiyim lem ben ...bugünü niye sana ayırdım deyyus ...soy bakalım gün senin....
DOLARE VOB 1.5330 YERELERİNE GELDİĞİNDE EŞ ZAMALI PY TEORİSİ GEREĞİ, BİR DİNLENME OLACAK, HEM S&P DE HEM BİZDE, BURALAR KARAR YERELERİ OLACAK,...
BU 1.5330 U GEÇEN HAFTA YAZDIK, HATIRLAYANLAR BİLİR, s&P YİDE ÜÇ GÜN ÖNCE YAZDIK, ŞİMDİ TV LER BAĞIRIYOR,...... İKİ GÜNDÜR DE GRAFINI VERDİK,...
Evet tam olarak 825 günlüğün alışa döndüğü yere, altı üstü diye düşünün, başarılar,.....
eksper marjın içinde kalıyor....4 500 ila 64 900...400 puan...işlem yaparsan en cok 325 puan....az önce 325 puan önerdi...alıp ne yapayım onu...
bu bozoya gıcık....bu deyyuzzz günlerdir agama meydan okuyor....hep bunun yüzünden....
netice itibarıyla...agam da şerefli bi delikanlı....bu bozo çıkıp...ben vakıfhanlıyım oyarım seni dedimi....agam bunu yatırıyor...terleyinceye kadar dövüyor....
bozo gidip bitap düşüyor....uyuyor...dinlendimi kalkıyor...acımadiki deyip yeniden meydan okuyor...
bitirecek bu deyyyuzzzun inadı bizi....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri