34600 kapatıp 35150 uzun tekrar..
34600 kapatıp 35150 uzun tekrar..
35150 uzun realize flatım
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
...................
bir de senaryomun bozulacağını dşündüğüm noktaları yazayım...
DJI 8650
EURUSD 1.2575
VOB: Allah Bilir
..............
Küçük Bir Not: Cumhuriyetciler iktidardayken silah-enerji sermaye guruplarının dediği olur, bu sektör altın çağını yaşar..demokratlar iktidardayken de hisseler...seçim zamanı ile birebir korelasyonu varmı araştırmadım ama bu tip bir genel durum var...malum ABD seçimleri geliyor...
Her ne kadar, ha cumhuriyetçi ha demokrat temel politikalarını değiştirmez diye düşünsem de, ille de oy verecek olsam, neo-con heyvanlrının çetebaşına değil, diğerine oy verirdim
29500 malyet longs tutyorum halen... 35900 hedefim 35500 artık.... 35500 gelir eyer ben longs realiz ederim..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu Nohamura tarafından (31.10.08 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: hatalı alıntılama
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
mbm dedigin tobo çalıştı heralde tebrik ederim..
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri