150 puan zararla uzunları verip..34600 full kısa
150 puan zararla uzunları verip..34600 full kısa
Çok Uzman
Nacizane öngörülerim :
1) DJI 10100
2) EURUSD yeniden 1.32
3) VOB30 (Somewhere in time... ağalar ne isterse o olur...Yukarı bekliyorum)
4) USD/YTL (1.45-1.60 arası konsolidasyon)
Tükürdüklerini yalamaya başladılar...şımarıklıklarının sonu buydu... banladıkları insanları tekrar foruma alarak canlandırma çabasındalar... kurttan kuzudan sokak serserisi alkoliklerden medet umar hale geldiler... yazık... yakında buradaki gruba da özel davetiye gönderirlerse şaşmamalı![]()
Konu halojen tarafından (31.10.08 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
Kesinlikle..Yalnı ben Haluk YAŞAR' a yani sitenin sahibine (sanırım oydu) acıyorum. 3 tane şapşal moderatör, üyelerinden bazıları ile ense parmak yapıyor, adamın sitesi kaybediyor..E ama sende izle kardeşim sitenin trafil yoğunluğunu v.. Önce e-mail atıp uyarayım dedim adamcağızı, bak moderatör diye koyduğun vatandaşlar denyo çıktı, ekmek teknen elden gidiyor diye..Sonra üşendim..Neyse, zaten ziyaretçi sayılarına bakıyorum, şu saatte buranınki onun iki katına yakın.. Neyse kendi düşen ağlamaz..
Konu Astatin tarafından (31.10.08 Saat 14:15 ) değiştirilmiştir.
halen tutyorum 5dakk system long signalde 15 dakk long signalde gün long signalde.. diyer vade gecmicem. bugun system short signal olmasa uzlasma olcayım.. haftasona flat girceyim..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
bak bilmiyordum bunu..ama red kit moderatörlük yapmıyorki çok zamandır... pushido, ipe un serenler, üçüncüyü hatırlayamadım şimdi..birde koşineri adlı bir üye var bu moderatörlerlerle yakın parmak ilişkisinde, adam looser forever, her dediğinin tersi çıkıyor ama yüzsüzce yazılar yazmaya devam ediyor, kendisi hakkında gerçekleri söyleyenleri de parmakçı moderatörüne banlatıyor..öyle bir yer olmuş yani..comics
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yurtdışı işlem yapmak istiyorum ama forex işlemleri yapan yurtdışı kuruluşlara güvenemediğim için yapamıyordum...
bu bahsettiğiniz kurumlardan forex işlemleri yapılabiliyor mu?
ayrıca, hesap açma alt limiti, işlem maliyetleri farklı mıdır? hangisi avantajlı?
bilgisi olan diğer arkadaşlar da paylaşırsa memnun olurum...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri