Konu Astatin tarafından (31.10.08 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
650 den aldıgım longları yon bellı degıl dıye verıp flate donmustum , sımdı yenıden long...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
hoşgeldin mbm!.
sistemime göre ekim vade yeni al verdi..ama aralık vade dünden beri sat da..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
ekim vadeyi 1.000 puan karla kapattım..olacak iş değil..ayda 1.000 puan..zaten çift aylar böyledir.ortalaması düşüktür..aralık vadede kasım ayında iyi getiri bekliyorum..zaten aralık vadeye al geldi..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
kontrolsüz bir çıkış yaşanıyor gene... dünkü dar bantta yüksek hacim de şüphe uyandırıcı... gereksiz tavan hareketleri de cabası... şimdilik sağlıklı ilerlemiyoruz... bana göre...
ekim vade nakdi uzlaşma hedefliyorum
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
sistemi tam 14 aydır takip ediyorum.tek aylardaki başarı ,çift ayların 3 katı kadar(ortalama).belkide tesadüfdür.belkide gercektir.vade sonlarında gaplerde çarpılma çok olunca(pozisyon ayarlamasından dolayı),çift aylarda trent sistem getirilerinin az olmasının anlamı vardır.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri