way be 2 wade arası fark dün 1700 şimdi 900 risksiz 800 puan cash kazanç
way be 2 wade arası fark dün 1700 şimdi 900 risksiz 800 puan cash kazanç
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şimdi size çok güleceğiniz bir mesaj kopyalıyorum:
"ben bu hareketi haftaya bekliyordum...imkb dönüşü herkesten önce bildi...iyi direndi düşüşe...bakalım dönüşüş de önce bilebilecek mi?
abd gdp verisi 14:30 da...%0,5 küçülme bekleniyor...burada daha kötü bir rakam çıkarsa belki bozulabilir piyasalar.
şu an dowf in bu kadar güçlü durmasının izahı ne bilmiyorum...belki de diğer ülkelerde mal satmak içindir....bu gece dow kötü kaparsa, bu hareket spekülatifmiş diyeceğiz.
sonuçta tepki zamanı yaklaşmıştı...dönüş başlamış olabilir."
puhahahahahaha... her okuyuşumda gülüyorum..
Konu Vob Trader tarafından (31.10.08 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
yurtdışında 15 daklıklar tobo gibi bir şey oldular.. fdax ve fdow......
sanki yukarı yapacaklar burdan..100 er puan....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bugünü 4-5 kademede bitirecekler bu gidişle...
şöyle 1-1 emir girildiginde sinirlerim atıyor nedense..
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Konu mbm tarafından (31.10.08 Saat 15:02 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri