short signaller neden dikat almadıyımı anladınız ? .. sindi systems asayada.. gün system long signal oldu.. ben 29500 longs tutyorum
5dakk system short signalde
15 dakk system long signalde
gün system long signalde
short signaller neden dikat almadıyımı anladınız ? .. sindi systems asayada.. gün system long signal oldu.. ben 29500 longs tutyorum
5dakk system short signalde
15 dakk system long signalde
gün system long signalde
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
benim plan artık asayadaki gibi..
gün system short signale kadar...... 15 dakk system short signal olur ben flat olcayım... long signal olur , long alcayım. amma gün system short signal olur eyer busfer 15 dakk system short signale uycayım eyer short signal verir bende short olcayım... benim 3 element system kullanma yontemim bu ... planım bu
Konu hexen tarafından (31.10.08 Saat 02:53 ) değiştirilmiştir.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Sayın bull market .,,
Hisselerdeki önümüzdeki sene hareketler bence sınırlı olacak gibime geliyor,,
Niye bu zamanda niye hisse elimde bulundurayım.
Ne olacagı belli degil,
Hele şirketlerin ne yapacagı hiç belli degil,
alacagı bir kararla HOP % BİLMEM KAÇ BEDELLİ SERMAYE ARTTIRIMI.
Şirkete yatırım yaparsın bide üste para ister....
Onun için böyle dalgalanmalarda AL- SAT = ELİNDE HİSSE TUTMA..
Tabi bu benim düşüncem...Çok iyi kar getiren kagıtlarda olabilir,
ama genelde kagıt TAŞIMAMAYI yeglerim....
günaydın aralık vade long devam ediyorum ben ... aynen imzadaki gibi .. bol kazançlar ...
2013,00
5 dak al verene kadar kısa devam
34.400 den long
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
34.575 den short
makas altta diye ekim alıor millet bu kdr kolay ekmek olmamalı bence tezgah var bu işin altında
Üç kuruşluk insana beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satmaya kalkar.
Bizi üç kuruşa satanları biz bedavaya veriyoruz.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri