herkese selam geceye short girdim
gerci benim short acmamin sebebi degil ancak bir tecrubemi paylasayim istedim efg en son vob 58.000 iken 1 gunde 20.000 kusur long acmisti
bu heriflerin actiklari poz a gore poz alirsaniz vay halinize.
herkese selam geceye short girdim
gerci benim short acmamin sebebi degil ancak bir tecrubemi paylasayim istedim efg en son vob 58.000 iken 1 gunde 20.000 kusur long acmisti
bu heriflerin actiklari poz a gore poz alirsaniz vay halinize.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dow 60. dk daralan üçgen ,
üstü 9175 , altı 9039 , kırdıgı yöne hızlanır.
sabah belirttiğim gibi dowda 9300 shortlar, 8500-600 den longa dönecektir.
sabahki ekim vade shortlara aralıktanda ekleme yaptım.
sevgiler.
.
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
DJ 9300 üzerinde kapatırr diye tahmin ediyorum..Hatta daha da yukarıda..Birde nacizane dikkat diyorum. Tüm forumlarda bunun bir ayı ralisi olduğu ve buralardan kısalanması gerektiği şeklinde genel bir görüş ve bu yönde pozisyon var.. Ayı rallisidir değildir ayrı konu ancak sonu burası değil. Bence yükseliş bir süre daha sürecek hedefin DJ de 10100 ler olduğunu düşünüyorum
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
GMye satış geliyor -%11.24 oldu son dakikalarda.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Dow kararsız dowf attı pası sabaha silahlarda bitti ne olcak şimdi
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri