Tum arkadaslarin kandilini kutlar tum alemlere hayirlara vesile olmasini temenni ederim
Tum arkadaslarin kandilini kutlar tum alemlere hayirlara vesile olmasini temenni ederim
İndi hocam son olarak bu not artırımı sonrası bir projeksiyon çizermisiniz
üstat faiz indirimi mods not artısı öngörüleriniz harıka.
BREAKING: Turkey's government bond rating raised to investment grade by Moody's
Not arttı üvvvvvvvvvvv..![]()
iki adet mesaj var:
1.iç dinamiklere verilen mesajda, güçlüyüz eş rotamızda izliyoruz,...
2.bu takip olunacak eş rotada her iki kesime yani yerli ve yabancı ayaklara verilen mesaj ise bu rotada para var;
sonuç;
bizim tahmin hep önden;
paradan batış, batış paradan...
şu kesin , rota kesin, bu rota ile para da kesin,...
kesin olmayan ise harita,...
![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Hocam yarın yükselişin bittiği gün mü olur yoksa yeni bir yükseliş dalgasına geçtiğimiz günmü?
dedik ya,
birtaraf için ağladıkça, bertaraf için anladıkça,...
anlamaya engel hep para,...
kazanıldıkça akla engel para;
batış paradan,...paradan batış,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bakın benim pazar günü seyahatim başlar;
takip edemiyeceğim için daha fazla yazmak istemem;...
gelecek hafta dahil kalan 12 haftamız var, 42 dolmasına,.....
7 iş günü bu sürecin dolmasına vardı,...dün yazdık kalan 6 iş günü yarınla,..
sp uyumu arar iseler,...10 gün vardı,...
sonrası 17 gün şeklinde realize idi,...
8r+9d şeklinde,...
bunları dün yazdık,...
takvimler bu şekilde,...
pro haftalık total 4 hafta dinamikti;
yarın 3. haftanın son günü ve moodys le girilecek,....
haftaya ise son haftası,...dedim dinamik şiddet düşecek,....
dün yazdım bunları bir süre yazamam diyerek,...
işte denk geliyor moodys filanlar falanlar,...
varlık barışınıda bu gün yazdık,...iyi oturdu oda,...
bunda dedikki bu çıkışın parası yok kayıtlarda, bakın mood hemen cuk oturdu ve paraya davet etti,..
gandi böyledir,...
şimdi son özetlerimizi alalım ve kısa kesip yolumuza bakalım,...
benim son önemliler bunlar,...
gerisi heykeltarsh işleri,....
bir süre sonra tekrar görüşene kadar hoşçakalın bakalım,...
29 Nisanda bunları yazdık.
104,150 den binlerce kontrat long olmuşlar..
Not arttırımı beklentisini bilmeyen varmı. hepimiz biliyoruz.
bende biliyorum..short yapmadım mı yaptım..hemde defalarca.
ama hem stop koydum,hemde geceye short girmedim..
short açtımmı 500 puan yeter dedim.. longda ise seans sonuna kadar da bekledim..kapattım.
Beklenti büyük,olunca short taşımak kadar gereksiz bir şey yok..
Zamanında bizde ky olarak bunları yaptık. çok mc yedik..ama kendi kafamıza göre takılıyorduk..
Burda ortamda short bekleyen arkadaşlar, lütfen bir iki hafta ara versinler ve stratejilerini tekrar gözden geçirsin.. nacizane fikrim bu..
Herkese hayırlı Kandiller..
![]()
Sn. Traderk,
Bir pozisyonu nerede sonlandırıp, sonra tekrar nerede gireceğinizi nasıl tayin ediyorsunuz? Önceki yazılarınızda, bana göre çok yüksek kar marjı yaptıgınızı yazmışsınız. (10k ile bir yılda 76k)
Sisteminizi nasıl belirliyorsunuz? Stop loss komisyon maliyeti nedeniyle pahalıya mal olabiliyor. Yani sizin stop noktanıza gelip geri dönüyor ve ödediğiniz komisyonla kalıyorsunuz? Sistem konusunda yardımınızı rica ederim.
Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle şunu belirtmekte fayda var.
günlük alsat mı yapacaksınız yoksa kademeli olarak belli bir poz mu taşıyacaksınız buna karar vermeniz lazım.
Günlük trade işlemi için, yeni iseniz hiç tavsiye etmem. 3-5 kazanıp
10-15 kaybedeceğinizi söyleyebilirim.
2 aylık kontart döneminde sabırlı ve kararlı olursanız. kar etme şansınız çok daha yüksek.endeks 70,000 civarında iken 5000 puan hedef yani % 7 kar civarı yeterli diye düşünüyordum bu gün için ise 7000 puan kazanç
yeterli olacaktır..
ilk etapda 7000 i cebe koyduktan sonra.. 1000-2000 puanlık hedeflerle
10-15000 bin puan yapabilirsiniz.
Bu günlük sistem için bu form da 150,000 lik sanal vob başlıklı konuda örnekleme yapıyorum..
günlük ise tamamen ayrı bir konu..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri