fuull umarım girmemişizdir,...dediğim üzere trade yapılabilir ama bir stop bulunmalı tradede, yada benim gibi, eğer shortçu isek 8/10 bin puvanda bekleyip uygun yerden atacağız,...
zira short geldimi, öle 1000- 1500 kesmez shortu,...
birden olur biter,...
bakalım kısmet,...
dikine dikine devam,...
alayına short,...![]()
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Elinize sağlık hocam, iyi akşamlar
yarın ben seansta olmayacam,...
iyi akşamlar cümleten,...
korktuğum başima geldi sayiyorum şimdiden ...
keşke para da kazanabilse idim şahsıma özel çalışmamdan
tamamen atmasyon tutmasyon
amaa çalişmiş bişiy geçmişte ve gene çalişcek gibin.
alttan fiboya üstten fibo zaten var idi
bir de üstüne yükselen kanal da aynı bölgede örtüştü.
dün cari açik
bugün imf borcu kapama
yarın abd ziyareti
perşembe not artişi
bu 4 günün gündemi bu iken düşüş bekledim ya helal olsun bana yanii
heleki tepeden inişte 21 gün düşüşe bugün 55. yükseliş günü bilgisini de eklersek
haydaaaaaaaaa
![]()
şimdi bu proda total 4 hafta vardı dinamik olarak, malum yön vermedik, ama 1. hafta sert yükselişe 106 geçilerek belli oldu yön,...2.hafta devam etti, bu hafta yani 3.hafta kısmi realize sonrası işte bu gün yine devam dendi,...
dün bunu
saatlik sattı,
gümlük sata geçti, saatlik ala geçti, günlük saatlikler arasında kaldı demiştik,...
ve taban düşmesine rağmen bu yapılıyor,...sürekli gündem pompalıyorlar,...
bakın örneğin imf olayının hiç bir önemi yok, ama gün boyu yayınladılar tvler,..
st-by hatırlarsınız 9 kere gelip giden,...
o para çoktan tr ye dolaylı alındı,...net hata noksanlar bir dönem para fışkırdı,..sonra MB bırakıldı kaynak dolaylı yoldan hazineye alınmaya başlandı,..
bu ikisi zaten 1.teğet ve 2 .teğet ti,..
şimdi 3.teğet için yol alınıyor,....
varlık barışı burada saklı işte,....
ana gündem bu,...bu para gelirse tr devam eder,...ki muhtemel gelecek, direnç gösterecek şansı kalmadı burasının,...mevcut istikametine devam edecek mecbur,...
kol kaptırılalı çok oluyor,...beden zamanlarındayız,...
sinyal geçici olmasa net konuşabilirdim ama, malesef geçici snyal,..eğer geçci olmasa idi, hem renk hem sinyal duble satış vercekti, bugünkü yükseliş zaten bunun ucuna kadar gitmiştir muhtemelen,...
geçicimi kalıcımı yarın belli olacak artık,...
ancak pro sabit, 8 gün daha var proda,...
gelecek hafta yatay yapsa dahi sanırım bu hafta bu şekilde bağlanır,...
grafiği incelerseniz sistemde renkten ziyade long devam için oklu sinyaller daha önemli,...
neticede fark yapmaz, ky zaten istisnalar dışında ve günlük trade dışında long olamaz,...
o nedenle dedimki araya girip kaptırmayın,...zira bakın tarnsformicayı yazdım nicedir, gezisine ise yeni gidiliyor daha,...
para bitti yine anlayacağınız,...işte alırlarsa devam, alırlar mecbur,...
birisi zaten qe de bastıklarını kısmen transe edecek diğeri, ekonomisini yamayacak, ölese değişmeye/dönüşmeye ve demokrasiye!!!!! devam demek bu,...
gandi şöle der, ne kadar çok demokrasi o kadar çok para,...
batış paradadır,....batış paradandır,...
aklımıza mukayet olalım,
iyi geceler cümleten,...
![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri