tkf nin durumu ne acaba..
tkf nin durumu ne acaba..
Çok Uzman
benim üzülmem dow fut 8790 direnc üstesinde halde biz satıs yedik ve short signal oldu systems . dow direnc ustesinde bizde 37900 gideriz sandım ben amma olmadı
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
bizede bugün ne yaptıklarını anlamak mümkün değil, bugün korkan ky bu kesin. öbürüde shortta işine gelmedi. ky yine yerdi bunlarıda inanç yoktu.
ben cuma long signalle longtum 37600 longs realiz etim bugun amma sora terkak 37300 long yaptım seyans sona 37900 realiz and short yapcatım buryada yasdım amma longs stop ettirtiler 37300 asayasında short signalle ..signal seyans sonu oldu icun bende flat oldum sv teo amma dow fut 8790 direnc ustesinde 9555 hedef dolayı ben long yatcaktım sozde
Konu hexen tarafından (13.10.08 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
dow haftalık direnç 9578.
kanımca bügün ''çok düşmeyen piyasa ,fazla yükselmez'' intibası verildi..yarın farklı olabilir..
Çok Uzman
Sn abka haklısınız, biz kapanırken %4 yukarda olan dow %11 yapmış herkes kısalar şanslı diyor anlamadım vallahiAnlaşılan burayı AYI lar basmış
Cumadan beri longum maliyet 36 civarı, bugün resmen pislik yaptılar. Bakalım yarın ne olacak??
Sn. Jelibon sizi canı yürekten tebrik ederim, yazılarınızı merakla bekliyoruz. Forumdan ayrılmanız forum kalitemizi önemli ölçüde azaltır diye düşünüyorum.
Saygılar...
Çok Uzman
Konu sentinus tarafından (13.10.08 Saat 23:25 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Saolun Sayın Enerton,
benim akşamüstü yazdığım birisine kızdığımdan veya o tip bir sebepten değil, bugün bir baktım bir ben bir Sayın Hexen, birde Sayın Follow yazıyoruz. yani hem yazıp hem okuyor gibi bir durum. baktımki sonradan katılım arttı yazmaya devam edeceğim.
sevgiler.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri