-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
-----------------------------------------
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
simdi ihtimals
yarın biz acarken dow fut 9555 yeresinde olarsa biz 38500..600 lerde acar. ole olarsa short kesin yapcayım.
eyer 38500.600 yeresi üstesine kırar ozman ben shorts stop edrm
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
Katılıyorum. Fazla gap olacağını sanmıyorum. Spotta önceki tepkide geçilemeyen 39-40 arası açılşta ya da gün içi denenebilir kıracakmış gibi yaparlar. Sonrası bugünün kopyası olur dediğiniz gibi. Vade sonu kimse hamallık yapmaz babalar zaten shorttalar. Ondan sonra da burası bir daha iflah olmaz vade sonuna kadar.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
Bu üçüne uymuyorsanız ne kadar paranız olursa olsun VOBda uzun vadede para kazanmanız imkansızdır.
Burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok Uzman
he he.![]()
sn hexen 8790 üstünde 9555 hedefiniz gerçekleşmek üzere sizi tebrik ederim yazılarınızın devamını dilerim![]()
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
beyler! dow %12 prime gidiyor..biz kapatırken %4 idi..hala shortun iyi oldugunu söylüyorsanız helal olsun..nıkkeı zaten %15 yapar...
adi py günlerdir ralli olacak (tepki değil) dediğim gün beni flat bıraktırdı.
Konu jelibon tarafından (13.10.08 Saat 23:02 ) değiştirilmiştir.
-Objektif giriş ve çıkış
-Para yönetimi
-Hareketli stoploss
jelibon cidden tebrikler!.helal olsun..cuma-salı arası ralli diyordun.aynen oldu..hedef neresi olur acep..
Çok Uzman
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)
Yer imleri