BANGA mühim
teprik ederim..tam benim tarzım..daha geçenlerde sizden iyi olmasın bi arkadaşla beraber 81000 den şortladık, 70xxx lerden gapandık amma beğenmeyip şort flat şort flat, long çarpıl şort flat şelinde payback yaptık..siz bizden de fecisiniz..minimum 30000 ha..teprik ederim vala![]()
BANGA mühim
bi kez daha 700 lere giderse kapanırım gayri zira dow un gün boyu + gittiği günlerin finali zayıf oluyor genelde..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Sıkıntıdan patlayıp full short yapacam şimdi olan olacak...
En iyisi ekran seyretmemek
Long devam long...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Fdowun +200 puanını resmen iç ettik, normalde +2000 yaparlardı. Tam terso piyasa olduk... 200 Ema kırıldı ayı piyasası başlıyor dedik, hızla döndü geri. Seçim rallisi yapacaklar dedik, yurt dışı uçtu bunlar bakıyor... hiç fikrim yok açıkçası, cehenneme kadar yolu var![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Dediğim gibi VOB'a çok yeni başladım, henüz bu işleri bilmiyorum... Okuduğum kitaplarda trend yakala, pozda otur gibi şeyler söyleniyor... Yalnız ne zaman denediysem iç çamaşırıma kadar kaybettim... 2-3 ayda bir trend geldi, onda kazandığım yataydaki parasal çarpılmaları ve sinirsel yıpranmamı karşılamadı bile... Zaten bunları yazanların kendilerinin de piyasadan değil kitap satışından para kazandığını duydum... Ama olsun, bir bildikleri vardır.. Ben de trend yakalayacam, büyük götürecem...![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Durur durur yatay takılır durur, aşağıya düşer gibi yapar aniden alırlar 3000-4000 puan...
Bunlar böyle böyle epey ky canı yaktılar...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Lebronic Waves Market Profile
"Lebronic Waves..o da sadece bizim piyasaya özgü... şöyle oluyor; Major de yine gideceği yere gidiyor (Ew nin öngördüğü şekilde mesela) amma minörde işleyen tek kural şu: Teknik analiz, haberler v.b. piyasayada ne şekilde algı oluşturuyorsa algının max olduğu noktada ver piyasaya malı, beklenmedik bir parende (genelde tek barda oluyor) ile algının tersi yönde hareketi çak. Sonra olmuşları topla ..Zaten teoride ismini burdan alıyor..Plan ya da oyun kurgusu yok, tamamen rakibe göre hareket etmek...(NBA tarzı, Le Bron ismi de ordan geliyor zaten)..
Yani Majorde yine gideceği yere gidiyor ama siz majoru kestirseniz bile oraya gidene kadar LW sizi parçapincik ediyor..Sonra diyorsun ki kendi kendine, la arkadaş ben 6000 puan düşüşe oynadım majorde, e 6000 puan da düştü ama ben 5 kuruş kazanmamışım ne iş??? İşte bunun nedeni "Lebronic Waves"
Fiyatın nereye gittiği önemli değil, oraya nasıl gittiği önemli...
"
BANGA mühim
Olaya Wyckoff'sal açıdan bakarsam Cuma günkü range expansion'ın devamı gelmedi. Doğal olanı dipten bu kadar güçlü şekilde gelen bir hareketin devamının olması ve short'da yakalananların stop'larıyla yepyeni ufuklara seyretmesiydi. Doğal olanı yapmadığına göre tersini yapması lazım.. StroBear ininden çıktı... Taban gaçınılmaz... Yalnız bugünün en yükseği geçilirse gaçınılabilir.. O zaman stop'larım...![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri