Yinemi?
Longları sıkıntıya düşürmek içinmi aldılar yoksa üvvvvv
No olursa olsun long devam long![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ne 78400 müş be kardeşim![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Sayın Astatin. VOB'a yeni başladım. Sizi ve analizlerinizi yakından takip ediyorum. Sayenizde 3 ay içinde voleyi vurmayı planlıyorum. Yalnız sizin henüz bir tane long açtığınıza şahit olmadım. Bu özel bir teknik midir? Bu metot ile ilgili daha detaylı bilgiyi nerede bulabiliriz? Teşekkür ederim.
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
strobab strobaba...taze şortları 250 ye kavırma yazdım baba..esirgeme 300 puanı.. gurtar bizi baba
BANGA mühim
Gidemedim..
Piyasa çok gerdi..
piyasadan korktum..uzunlar 100 puana kapandı..
dow dönerse,sistemler kanımca sat verir..
dow %2 e yakın artı yaptı.
Lebronism aldı yürüdü piyasada... Arada bir nostalji olsun diye Metastock'da eski VOB verilerine bakıyorum... Yeşil çubuklar arka arkaya, kırmızı çubuklar arka arkaya dizilip giderdi... Bir aşağı bir yukarı diye birşey yoktu... Ekrana iki hareketli ortalama atan köşeyi dönüyodu... Ne günlerdi onlar be.. Kıymetini bilemedik...![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
sistem flatde..200 den..
ama nu lar var..dow %2 artıda..
dönerse ne olur..
umarım sat gelir..
VOB a yeni başladıysanız long poz açmama rastlamamanız normal sayın Stroflat bey....gerçi sanırım 1 aydır doğru dürüst lonklamıyorum..yok ya arada lonkladım ama onda da çarpılmıştım hatırladım şimdi... beni takip ederek zengin olamazsınız ama paranızı bana eft ederseniz ben voleyu vurabilirim sayın stroflat..palaya gideceğine bana gelsin... bence başlamayın vob a
![]()
BANGA mühim
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri