Sıradaki iki bradley most importante cinsindendir
12 Haziran
28 Temmuz
Sıradaki papatya
17 Temmuzdur.
Jelibon.
Sıradaki iki bradley most importante cinsindendir
12 Haziran
28 Temmuz
Sıradaki papatya
17 Temmuzdur.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sıralarsak
12 Haziran bradley
17 Temmuz papatya
28 Temmuz bradley
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Önce biraz tarih işerlerine yoğunlaşalım geçmişe bakalım geleceği görmeye çalışalım.
Jelibonun aylar önce demesi ardına Dow 15000 times'a kapak olurken Jelibon neler anlatıyordu: Ayyuk piyasalarda kötüdür. Ayyuktan para kazanılmaz, ben alacam 2011 sonbaharında dipden sen gelecen timesa kapak yapacan beraber 15000 e gidecez hadi oradan ben gidecem sen değil.
Jelibon.
Daha sonra haddimizi aştık equinoxu yazı dizisine dönüştürdük. Dow 15000 e direk gidecekti medya öyle diyordu, kırık ise equinox ve FP den bahsediyordu.
Jelibon.
Equinox yazı dizisinde çekilen uyarılar bire bir gerçekleşmiştir.
Jelibon.
Kardeşim grafiksiz olmaz bu işler dieyene grafik dahi yapılmıştır.
http://www.voborsa.com/forum/showpos...ostcount=24022
Jelibon.
SONUÇ:
jELİBON.
aksamkı mac nolur hocam bır ıddaa oynuyalım ustad...
Şimdi dow lider bir borsadır amerika içinde, esasen dünya için lider borsalar ftse ve tsx dir.
Bunun iki detayı vardır.
Dow yaparsa sp yapar er ya da geç bunun bu kısmına bakacağız burada.
Diğer konu ftse ve tsx neden dowun 2012 de yaptığı atakları yapmadılar sebebini bilemem belki o tombul olayından bu iş karıştı bunu kısaca anlatacam.
Tombul amerikada yükseliş erteletmiştir, tombul gelince ewe uymak açısından, çok büyük tepme olsada aynı günn tombulun altına inme gerekliliği duyuldu ve zamanla indi.
Bu olunca ftse piyasasından zaman olarak normal gerilikte gelen dowun daha da geriye gitmesine yol açıldı.
Bu sebepden belki ftse hala öncü ve ftse de tepesini 2011 de bitirmiştir dow ise tombul olayı yüzünden hala ftseye yetişmekle meşgul.
Aksinde roller değiştir ftse ve tsx artık öncü değil artık dow öncü.
Şimdi bilinen ikinci şık değildir o yüzden kafa karışıklığı yaratıyor.
Piyasa normal olmalıdır anormal değil. Dow takip etmelidir ftse ve tsxi.
Tsx ve ftse dowu değil.
Bunu zaman çözecek ben değil. Belki bunu yıllar sonra göreceğiz.
Yanlız mantık ve çıkarım şu bundan: Dow hala ftse nin 2011 deki tepesini gecikmeli olkarak yapıyor ve bunun sebebi tombul parmak günü.
Aksiyse ftse ve tsx öncü rolünü yitirdi ve artık öncü dow.
Jelibon.
kupa maçı olsa gs daha şanslı lig maçı fb daha şanslı beraberlik ağır bassada beraberlik dışında fb alır hakem sürprizi olmaz inşallah hak eden kazansın
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri