Home home sweet home.
Jelibon.
Home home sweet home.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Dengeler her gün değişiyor.
1 haftada önce demirören dedni, sonra aydınlar, sonra erzik, sonra yine demirören.
ben başkanın alacağını bırakıp bir yere dideceğini sanmıyorum, babasından fırçayı yiyecektir.
haftaya çok daha başka kişileri konuşacaklar başkanlık için.
Ha, keşke gitsede kurtulsak. Giderse Beşiktaş diplemeyi bitirmiş olur, Türk futboluda secular crasha girer.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
17 Şubat 2012 geçirdiğimiz son trade günü idi.
20 aralıktan (20 aralığın dipleme olmasıyla) alayı sistemden önce Jeliboncada çekilen al,
tam 2 ay sonra,
17 şubat 2012 de bu sürecin hala daha kapanış bazında en yükseği.
YOGİ, BAĞIRMADAN ÇIĞLIĞA DÖNDÜ BU 2 AYDA,
HERGÜN ORA TEPE BURA TEPEYLE GÜNLERİ GEÇİRDİ,
NAFİLE.
PAPATYA BİÇER.
Haber maber not mot veri meri tırıvırıdır,
tradede TEK GERÇEK TARİHTİR
VE ELBETTE PAPATYA.
Jelibon.
20 ARADAN SONRA BİR SONRAKİ PAPATYA
BAŞTAN BERİ YAZILDIĞI GİBİ
7 MART VE 23 NİSANDIR.
jELİBON.
16.2.2012 DE minor dönüş günü olan bradley,
yogiye büyük kazık atmıştır.
Ufak bir yükselen dibe imza atarak tepeyi yenileyerek trendin bitmediğini ispatlamıştır.
Sıradaki bradley ise 22 şubattır. Buda minör dönüş günüdür.
Jelibon.
Major Bradley dönüş günü 15 marttır.
7 mart papatyasına yakındır.
Mart ayı aynı zamanda bahar equinoxudur.
Tarihi 2009 dibini heme papatyayla hem equinoxla yakalamıştım.
Equinox önemlidir.
Jelibon.
Altında ve gümüşte 3 döngü yukarı yaptık.
3 üncü döngü yükseğe gelince 4 üncü döngü aşağı olur dedik.
Aşağı oldu, oluyor, ancak 3. döngünün tepesinden 40 puan aşağıda.
Yani .23 de.
Altında iki ihtimalli sayım devam etmektedir.
Altın 176X de D tepeyi yamış olabilir ve E aşağı ile 4 aşağıyı bitirip metallerin en büyük dalgası olan 5 yukarıya geçecektir.
Yada 152X de 4 aşağı bitti ve 5 içindeyiz. İ yukarıyı gördük ve İİ aşağı bittimi bitmedimi durumundayız.
Sıradaki döngü süreci yani 21 72 saatlere bir sonraki ay dönümüne hareket
Aşağımı olacak yukarı mı olacak? Bu 2012 için bize fikir verecek.
Son döngümüz range trade yaptırdı. Bu rangeden çıkış bu döngüde ne tarafa gelecekse aynı yönde olmak gerekecektir ağağyla.
Jelibon.
Son 15 günde sp ile altını ayırştırdık, yogi bunu çözemedi oraya baktıkça yandı,
Jelibon ise dikkjat edin sayımlar farklı diye uyarıyı çekti.
Jelibon.
İmkbde yogi 589XX de yaslanır ancak dedik.
İhlal ettimi? Etmedi.
Döndü nereye gitti?
61200 diğer noktamızdı.
611XX e.
Geçtimi 615XX geçilir. Anahtar 61200 dür.
Jelibonç.
Aşağıda 589XX öküz stopudur, 61200 ve 615XX kilittir.
İkisi geçildiğinde 64000 görülür.
İlk dikkat 61200 ve 615xx e.
Jelibon.
İyi geceler ve başarılı tradeler.
Pazartesi amerika kapalı.
Jelibon.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri