grafik ortada..çalışıp çalışmadıgına iyi bak bence dostum..
gapa yakalandım üç kere..
sebebide uzun girdim üçündede.....
niye uzun girdim biliyormusun....uyumsuzluk yüzünden değil..
evet trend aşagıydı..bayram öncesi 46000 den bıraktıgımız vadeli bugun 35500 ü gördü.... ben geceleri bile bile lades dedim.uzun girerek..trende ters
bu paketin ilk çıktıgında ortaya dow artı 6 yapmıştı ve bizde ertesi gün tavanı görmüştük.. o gün ben trend yönünde kısaydım......ve 5000 puan terse geldim..
o günü hatırlamak bile istemiyorum.....
işte bunun psikolojik baskısı var üzerimde.. bir gece yine aynısı olacak...
bu meretler her gün yüzde 5 düşecek değil ya....... o yüzden geceleri uzun giriyorum........
kısaca gapa yakalanmamın sebebi uyumsuzluklar değil...
tam tersi beni kurtaran şey uyumsuzluk, gün içi...
dünden beri yazıyorum..ben rahatım diye...
dow yüzde 5 düşmüş.. futur yüzde 3 eksi... ama ben rahatım.....
defalarcada yazdım bunu...böyle bir hareketi teknik olarak beklediğim için.....
neyse....sevgiler dostum...
sende beni tanırsın ve seni sevdiğimi bilirsin......
Konu mbm tarafından (08.10.08 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
dowda alımlar çok cılız, satışlar çok sert oluyor. 8900 civarı kapanış bekliyorum.
Açığa satış yasağı için bugün son gün. Eldeki malı satanalrın etkisi bu. Bir de olmayan malı satanlar çıkabilir. Dikkat.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Sayın mbm alınmayın ama yenilgiye doymayan pehlivan gibisiniz...
fdow......
dün akşam bahsettiğim fdow uyumsuzluk...
tam 650 puan teptirdi.....o gördüğünüz tepki 650 puan.. yüzdesini siz hesaplayın...
şimdi yeni dibin tekrar uyumsuz olma ihtimali var...
egerki 9140 ın biraz altı görülüp gösterge yukarda kalırsa yani uyumsuz olursa korkun fdowdan...
çünkü üst üste ikinci uyumsuzlugunu yapıyor..bunun tepkisi çok daha kuvvetli olur.....
Konu mbm tarafından (08.10.08 Saat 19:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri