dow da su anda turkiye fonu % kac ile islem goruyor??gorebilen varmi??
dow da su anda turkiye fonu % kac ile islem goruyor??gorebilen varmi??
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
dow da yine film koptu.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
TANRIDAN TEK DILEGIM BENI SENSIZ BIRAKSIN
haha olmaz .. helvayı ben dağıtacam abi sen başka bişey dağıt .. yemek hazır .. bu arada .. pençe pilavı süper olmuş .. sen lehinde olan gapleri boşver bence .. senin trade tarzına aykırı haha
. .sen terste yakalanınca günsonu sabahki gap kadar kara geçiyorsun bu daha iyi ..
![]()
![]()
![]()
şu avatarı değiştirsemmiki acaba çok müzmin bakıyor sıpa .. hahaha![]()
![]()
![]()
http://finance.yahoo.com/q?s=TKF
Turkish Investment Fund Inc. (TKF) -5,30%
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Konu mbm tarafından (08.10.08 Saat 18:16 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
birde şöyle düşün kardeş...bayramdan bu yana son bir haftada 3 kere 3000 puan gördüm tersde...
o günlerde geceyi tuttursaymışım şu anki durumdan fazla olarak kabaca 15000 puan varmış......bir haftada...vay be.....
yemek güzeldi kardeş.. eline sağlık..
birde yarın kahvaltıda ayu çayı içersek keyfimiz tam yerine gelir..![]()
Konu mbm tarafından (08.10.08 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Mbm sen bu uyumsuzluklara cok bel baglıyorsun, bunlar calısmaz, eger bunlara guvenıp long yapıyorsan,durum sakattır.
Ben dun geceye buna guvenıp long olmamıstım,yenı bır sısteme gectım, beynım buna alıskın olmadıgı ıcın yanlıs yorumladı,Bu pıyango da bugune denk geldı, baska zaman olsa bu kadar yara almazdım,Sermayemım yarısı erıdı bugun,
Sen nasıl cıkarıyorsun bu gapı tebrık ederım, ben bunu beceremıyorum.
Gelelım artı mı yapar eksımı yapar olayına,Artıda yapabılır eksıde, ama netıcde bu uyumsuz oldugu ıcın yapmaz.
Gel yol yakınken bu uyumsuzluk sevdasında vazgec. 4 kere gapa yakalandın, sanslısın gun ıcı trade den cıkarttım dıyorsun,
Ama bu bıle uyumsuzlugunun calısmadıgının belırtısıdır.
4 kere sana gap yedıren uyumsuzluk sevdasının nedenını anlamadım.
Bunları dostça yazdım, beni tanırsın...
Sevgiler...
Konu teo tarafından (08.10.08 Saat 18:25 ) değiştirilmiştir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri