Çü.üşşş, yaw bu dananın kuyruğunu kim kopardı yine?
Walla iyi kazık atıyolar bu tarafa, 10400-10500 olur diyodum en fazla kapanış 10800 görünüyordu, 10461 görmüş, ama nasılda ordan +410 kapar.
Bu işte bi iş var, yarın haftanın son günü, son numarayı çekmesin bunlar? dikkatli olmalı derim, saygılar.
Konu bull market tarafından (18.09.08 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.
Ne olursa olsun, haftaya işler karışık, çek bas planı gibi geldi bana, ben hala 10250 de ısrar ediyorum, hatta 10100 demeye başladım namussuzlar için, 11000 hikaye bu biliniyor, saygılar.
VOBla alakalı değil ama
DOHOL 16:59:35deki fiyatı 1,47
DOHOL 17:00:00daki fiyatı 1,33
25 saniyede %9luk düşüş.
senelerin traderiyim ve ben böle bişey görmedim
2002 mart ayında dyhol endeksde hiçbir şey yokken sabah açılışta ilk 5 dakikada tabana kadar verildi...ondan sonra hemen toparlayıp yola devam etti...veren yine garanti yat. idi..
Walla bunlar bu öneri sonrası önerininde kurtuluş olmadığını anlayacak gibi geliyor bana, hemde bunu çabuk anlar ve yarın dow 200-300 eksi başlar gibi geliyor bana, ama yinede tam emin değilim, dünyadaki dow yatırımcısının bileceği iş, bu iş bizim TMSF den ne farkı var, üstelik bide bankalar bu işe nasıl dahil edilecek, edilmeyecekse yarın çöküşü görün siz.
Hafta sonuna şimdi umutla giren bankalar, hafta sonu size ne oluyor siz görüşün anlaşmaya bakın, bu işte size yer yok cavabı alırsa bu sefer haftaya daha fena olur, iyisimi ne olduğu belli olmadan haftanın son günü ABD piyasaları ayaklarını yere basmalı, mümkünse hafta sonu bankalara açıklama yapılacağına, ayağınızı ona göre denk alın falan desinler dimi, zaten bu anlaşıldımı yarın dow tekrar çöker, saygılar.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri