DOW'daki volatiliteye bakın,
+200
-200
+400
kapanışa kadar daha neler olacak kim bilir?
DOW'daki volatiliteye bakın,
+200
-200
+400
kapanışa kadar daha neler olacak kim bilir?
dow daki hareket tam dönüş işareti..yani dünkü kapanışın %2 altına indi...oradan yüksek hacimle %3-4 artı kapattı...bu hareket kanımca p.tesi ve salıda devam eder...tcell %11 yukarda..bunuda abarttılar..
Konu abka tarafından (18.09.08 Saat 23:06 ) değiştirilmiştir.
51750 den sat veren dandik sistemim bugun 40750 den al verdi.
e tabi ben sadece izleyici oldugum icin kar yok.
uygulasam elbet 1000 puan kar gorunce verirdim.
biliyorum kendimi.
Sayın Abka yanlız değilsiniz![]()
evde değildim şimdi oturdum pc başına ve şok oldum.. ne olmuş böyle dow'a .. bi haber falan mı var..
Saat 20:00 Dji 11.459, saat 22:45 Dji 11.074, değişim 615 puan...Çok kızmışlar çok...
Öfkeyle kalkan zararla otururmuş bakalım bakalım...
Ya bana ne dersin dip diyen sisteme yemezler diye inanmadım...eger pozisyon alsaydım inanın bunlar olmazdı..abi ! tıkandı babayım ben..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
tamamda bu agresif hareketin sebebi olmalı..
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri