kayahan Nickli Üyeden Alıntı
Yine Son Karar Hur Irade Sizlerin Elinde !!
Şu konuyu toparlıyalım, tadı kaçtı,
Borsalar göçecek lehman yüzünden yazmak ne anlama gelir,
Burası sohbet alanı, fikirler konuşulur,teknikler konuşulur, Sizin fikrinize saygı duyuyoruz,Siz çökecek yönündesiniz.
Peki bu fikrinizi sürekli temcit pilavı gibi yinelemenin luzumu nedir,Bunu anlayamadım, Yani insanları tedirgin etmek, mutsuz etmek hoşunuza mı gidiyor.
Siz düşer dediniz ben çıkar dedim, buraya kadar her şey normal, ama artık iğfal etmenin, sırf siz tatmin olacaksınız diye sürekli forumdaki dostlarımıza sürtünmenizi anlamış değilim, Yastık bulun ona sürtünün.
Sinir bozucu bir hale getirdiniz ,forumun neşesini,
Teknik konuşmuyorsunuz, temennide bulunuyorsunuz, temenni de bir yere kadar,Habire gagalayıp durmanın alemi nedir bunu çözemedim,
Yani öyle bir hale getirdinizki hafta sonu ,Pazartesi 10.000 puan aşağıdan açacak, kimse stop yapamıyacak,
Düşerse düşer, çıkarsa çıkar, stop diye bir şey var,anlamadım ki nedir gayeniz..
Ne güzeldi buranın havası bir zamanlar, her gün birisiyle uğraşıyoruz.
yastık bulamayan ,sürtünmeye bu topiğe geldi masturbasyon için...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer imleri