Sayfa 1817/13018 İlkİlk ... 81713171717176718071815181618171818181918271867191723172817 ... SonSon
156216 sonuçtan 21.793 ile 21.804 arası

Konu: 1.VoBjektif Seans Odasi

Teşekkür Teşekkür 
    209
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    493
    Toplam Teşekkür
    97 Yazısı Teşekkür aldı

sn kayahan , bana gelen yonetici uyarıları fazlalasmaya basladı ve bu sebeple yaptırım uygulamak zorunda kalmak üzereyim. Bakın gonderdiğiniz ekonomi haberleri için ayrı bir bölüm var. Ya buraya sadece haber kaynak linkini verin yada haberin tamamını haber bölümüne kopyalayın cunku siyaketlerin hepsi gonderdiginiz haberler yuzunden.

HeLLiM

http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=3963

Alıntı kayahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardesim bilmeden fikir yurutme!!!
    catedral neyi nereden yazmis veya neyi ben nereden yazmisim iyi ogren emi. bak burada son dakika haberi olarak dunya'nin ve abd'nin en buyuk ciddi medyasi boyle haber geciyor.!!! iste o haberin orginal ingilizce metninden alinti!!
    But this time, U.S. Treasury Secretary Henry Paulson is adamant that taxpayer funds not be used, a source familiar with his thinking said on Friday.
    The talks on Saturday ended without an announcement, but the final outcome could include hiving off Lehman's bad assets into a "bad bank", in which rival banks would acquire stakes, or even allowing it to file for bankruptcy, people briefed on the matter told Reuters earlier.
    The crisis presents a delicate balancing act for Paulson and the Federal Reserve, who have urged Wall Street chiefs to come up with their own solution.
    The authorities don't want to be accused of encouraging excessive risk-taking by bailing out another yet another investment bank.
    But they also cannot afford to let a blow-up of Lehman paralyze the financial system and deepen the credit crisis.
    Investors said that if nothing is done by Monday, global financial markets could plunge, because of fear that the U.S. government will have to prop up more financial institutions.

Yer
    Eski Saray
    Teşekkür Teşekkür 
    5.603
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    11.611
    Toplam Teşekkür
    2.720 Yazısı Teşekkür aldı

bak kardesim bilmeden fikir yurutme!!!
    catedral neyi nereden yazmis veya neyi ben nereden yazmisim iyi ogren emi. bak burada son dakika haberi olarak dunya'nin ve abd'nin en buyuk ciddi medyasi boyle haber geciyor.!!! iste o haberin orginal ingilizce metninden alinti!!
    .

sayın Kayahan

Arkadaşlar Lehman ve diğer bankalar hakkındaki fikirlerimi geçen haftadan beri bilmekteler.

Geçtiğiniz haberler belki çok kıymetli fakat çok uzun ve türkçe değiller.

Belli ki yabancı dillere son derece hakimsiniz. Bu haberleri bize copypast yapmak yerine haberin canalıcı noktalarını 2 satır olarak geçseniz bu kadar tepki almayacaksınız.

Siz tepkiyi verdiğiniz kötü haberlerden dolayı değil uzun ve türkçe olmayan yorucu mesajlarınız yüzünden alıyorsunuz.

sevgiler

3. 1 kullanıcı catedral tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    Dünya
    Teşekkür Teşekkür 
    1.363
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    6.919
    Toplam Teşekkür
    1.827 Yazısı Teşekkür aldı

slm millet ben geldim. yasağımız kalktı. 2-3 * yüzünden oldu ama olsun cumadan yazamadım banlıydım. çok pis alsatlar yaptım geceye full+full pis uzun girdim.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür
    23.313 Yazısı Teşekkür aldı

sayın Kayahan,

en son 15 temmuzda çöküş seneryoları yaparken 2000 puanıma mal oldunuz.

yükseleceğini bile bile erken sattım.

ancak şunu unutmayın çok kişi sizin yüzünüzden özellikle izleyenler battı neredeyse.

bakın şunu idrak etmeniz lazım. vob ayrı bir platform. ne halil reçber ne siz bunu anlayamazsınız.

geçtiğiniz haberlerde lehman dan bahsediyorsunuz. Amerika en son 11100 dönüşünde enerjilerle döndü.

5 milyar dolarlık lehman gözden çıkmıştır, bitmiştir hatta wamu bile bitmiştir ama gelişmişlerin endeksi düşmemektedir. muhtemelen bir önceki diplere gelip burdanda yine geri dönecektir.

sizin zamanlama probleminiz var hep o anki kısa vadeli dipte ortaya çıkıp 1000 puan aşağı bekliyorsunuz dowda , bu olmayacaktır 3 günde ama 15 günde olur o ayrı.

ha Tr deki satış lehmanla filan alakası yok, iç mesele.

6 hazirandan bu yana dowu bir gün 11000 altı kapanışta gördünüz o gün bugün iyi haber çıktımı hiç, hayır lütfen bana ftse nin teknik detaylarıyla 15 temmuz dibinden 400 puan yukarıda işlem yaptığını anlatınız.

yada o alta inince ayı rallisi olup 11850 ye çıktığında siz neredeydiniz kaçıp gittiniz.

ve şimdi geldiniz demekki dibe yakınız....

sevgiler.

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

yukarıdaki mesajda yazdıklarımın aynen olacağı şeklinde garanti yoktur.

vobda 1-2 güne bakarım, uzun vadeli yatırım yapmam, kimsede yapmamalı, hatta gecelere flat girilmeli.

piyasa ayı piyasası her an 11000 kırılma ihtimali zaten var, ancak bu demek değil yukarı dalgalanmalarda olmayacak. kriz olduğunu olacağını devam edeceğini zaten herkes biliyor.

3 ay yükselecekse ve sonra gelip 8 ayda 11000 i aşağı kıracaksan sayın Kayahan 11 ay sonra haklı çıkar.

Önce düşeceksede 1 ay içinde haklı çıkar.

Amerikanın kendi karar verememiş 6 hazirandan beri 11000-11850 arası kapanışlar yapıyor.

1 ayda 11 ayda adamı vobda 100 kere batırır.

sevgiler.

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

SON DAKİKA ABD Hazinesi ve Fed, Wall Street yöneticileriyle Cumartesi günü bir daha toplanarak Lehman´ın kurtarılması için 30 milyar dolar katkı yapmalarını istedi.

SON DAKİKA Kötü varlıklarından kurtulan Lehman ticari bir bankaya satılacak. En büyük adaylar Barclays ve Bank of America. Alıcı adayları arasında HSBC´nin de adı geçiyor.

SON DAKİKA Lehman ile ilgili son kararın bu gece alınması bekleniyor.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

Alıntı VOBiX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SON DAKİKA ABD Hazinesi ve Fed, Wall Street yöneticileriyle Cumartesi günü bir daha toplanarak Lehman´ın kurtarılması için 30 milyar dolar katkı yapmalarını istedi.

SON DAKİKA Kötü varlıklarından kurtulan Lehman ticari bir bankaya satılacak. En büyük adaylar Barclays ve Bank of America. Alıcı adayları arasında HSBC´nin de adı geçiyor.

SON DAKİKA Lehman ile ilgili son kararın bu gece alınması bekleniyor.

iki gündür yoğun çalışma var bütün bankalar seferber, citiroup ta gelmiş ama zor gibi duruyor, asla el koyma olmayacağını söylemiştim sebebi ise yarın wallmartın, gm in aynı istekte bulunabileceği ihtimalidir.

bear deki gibi devletten kredi istiyorlar alım için o yüzden zor.

sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    13.899
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    189.930
    Toplam Teşekkür

sayın Mbm gibi bende Kayahandan bir cevap alamadım.

bir daha soruyorum, dow ve ftse sırasıyla neden 600 ve 400 puan yüksektedir bir önceki diplerinden.

ve 3 aydır gelen 40000 tane olumsuz habere rağmen elbet bir açıklamsı vardır merek ediyorum siz bunu neye bağlıyorsunuz?

sevgiler.

Teşekkür Teşekkür 
    24
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    958
    Toplam Teşekkür
    382 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı jelibon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sayın Kayahan,

en son 15 temmuzda çöküş seneryoları yaparken 2000 puanıma mal oldunuz.

yükseleceğini bile bile erken sattım.

ancak şunu unutmayın çok kişi sizin yüzünüzden özellikle izleyenler battı neredeyse.
    elin şeyiyle gerdeğe girilmezki sn. jelibon, piyasa ya düşer ya çıkar, kazancı ve kaybı başkasının yorumuna havale etmeyin bence, izleyip de batanlar için de geçerli düşüncem, örnek vereyim geçen hafta cumadan kısaydım pazar gecesi global terorizme maruz kalıp pazartesi günü 1350 puan yukardan stop yaptım, aldığım pozisyon sermayenin %2 sini koruma kuralım nedeniyle 3500 puan stopu kaldırırdı, eğer benim yazımdan etkilenen birisi benim pozisyonumu alsa ve geceye full girse margin call yemişti, diyeceğim şudur, burada yayınlanan görüşler amatör bir ruhla yapılır, profesyoneller bundan etkilenmez, arkadaş düşecek çökecek kaçın diyormuş, desin efenim önce o kaçsın, spottan mal mı taşıyoruz sanki, yaparız stopu bir tekmede biz vururuz long isek, etkileniyorsanız ya sisteminiz yoktur yada sisteminize güveniniz, bu durumda okumayın forumları bence

Yer
    AVRUPA
    Teşekkür Teşekkür 
    181
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    3.800
    Toplam Teşekkür
    1.296 Yazısı Teşekkür aldı

HIC MERAK ETMEYIN BU GECE DANANIN KUYRUGUNUN KOPUP KOPMADIGININ HABERINI VERECEGIM. FORUMU TAKIP EDINIZ.!!

LEHMAN BU GUN KURTULMAZSA (BU GECE ASYA BORSALARI) VE YARIN TUM DUNYA BORSALARINDA BUYUK COKUS OLACAK.!!!

Yer
    VOBiX.NET
    Teşekkür Teşekkür 
    668
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.033
    Toplam Teşekkür
    3.523 Yazısı Teşekkür aldı

HIC MERAK ETMEYIN BU GECE DANANIN KUYRUGUNUN KOPUP KOPMADIGININ HABERINI VERECEGIM. FORUMU TAKIP EDINIZ.!!

LEHMAN BU GUN KURTULMAZSA (BU GECE ASYA BORSALARI) VE YARIN TUM DUNYA BORSALARINDA BUYUK COKUS OLACAK.!!!

Çin, Japonya, G.Kore tatil nedeniyle piyasaları kapalı olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)