Burada yeni düşük olmadıkça saatliğin üreteceği yeni bir durum yok,...saatlik bu rakam 1357.xx aşağı geçilmedikçe çalışır, geçilirse çöp olur,...
Burada yeni düşük olmadıkça saatliğin üreteceği yeni bir durum yok,...saatlik bu rakam 1357.xx aşağı geçilmedikçe çalışır, geçilirse çöp olur,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Geleceğe dönük olarak,....
Bir üst periyoda çıktığımızda,...yeni düşüncelerimiz olabilir,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Dun ful olarak diger tabirle don gomlek malda yakalndık her ne kadar fulleme cagrıları indi hocamdan yapılsada.Velhasıl bayagı bir cebellesme ve hali perisan sekilde Usa izlemekle gecen gece bilgisayarı kapatabilme ile son buldu o yorgunluk ve stresten erken kalkıpta bakamadım yazılanlara baktıgım kdarıyla yaptıgım strateji sonucu pozisyonların bir kısmını kapatıp belirtilen yerler gectikce yeni pozisyon acar gib actım ve tasıyabilecegim oranda bıraktım pozisyonu.
Dun icin buyuk bir ozveri ile yorum yazan ve ısık tutan herkese cok tesekkur ederim.Elinize yureginize saglık.
şimdi uzun çalarımda üç noktam var,...bunları hem celinin orada hemde buralarda 1 aydır yayınlıyorum,....
Bu noktalar,...
Eski 1469(71)-1424(27)-1352(56) idi,...
Uzun çaları saatlikten hassalaştırınca yuakarıda safha safha anlattım,...
Yani çalkalama artık gün yüzune çıkınca( burada esasen en primat dönemde dici ve sp 2008 e kafa tutmuşt ve 4 ay önceden gidiyordu, geçtiği yer boğaya çıkarken 1352 seviyesi idi,..ölese içinde bulunulan global koncoktürün hazmedilişi, yani yükselen piyasaların sabit faiz otamında flationa vurması, başkanlık gerği zaman ihtiyaç,...ab gereği kırılganlık,...ilaveten gelişmekte olanlarda geçmişte hazır paranın harcanmasından oluşan cari açıklar,...veçin motorunun yavaşlaması tek öküz muhabbeti,...iki unsuru ortaya çıkardı,...1.piyasalar bir geçiş döneminde ancak bir manipülasyonla idare edilebilirdi,...eğer faiz sabitse ve qe yapılamıyorsa usd harcamayı kontrol etmeliydi,...ab nedeniyle tek öküz harcayacaksa görece yüksek usd cçinin ürettiğini görece düşükten alır ve hanehalkına oynardı, onlarda seçime)...
ölese bir çalkalama hem boğanın hazmında hemde koncoktür gereği olanaklıydı,...
Ancak 1575 e 1235 aralık zamana yayılacaksa nasıl idare edilebilirdi,....
Manipülasyon realizasyon ve çalkalama ölese kaçınılmazdı,...eğerki aralıkböyle büyük olacaksa,...çünkü burada çarpanı 1 e 100,...
Saatlik ve 120 lik safha gidiş uygun olacak,....
Yinede,....bir uzun çalara göz atalım,....
az sabırlı olun,.....benim afyon bu saatte patlıyor,...
Sayın gandi ustadım 1.374 u goren sp ve 1.368 lerde kapanma bu durum hakkında dusunceleriniz nedir. yarın icin bu hareketin bereketiyle 74.400 leri gitmr durumu olabilirmi yoksa bunun aldatma olma olasılıgı sizce oranlarsanız nedir.? tesekkurler
uzun çalarda,...penbe ok,...2008 karşı koyuş ve boğaya çıkış,...1353.xx-1350.xx arasınada 16.02.12 den bu güne,....ve tek ihal, ihlalde 1352.xx destek bariz
![]()
şimdi işte uzun çaları yineledik,..saatliğe göz attık rakamlarının üstünden geçtik, ince yaptık hassaalaştılar, tek şart koyduk,...1357.xx kırılmadıkça,...
1357.xx saatliğiğn artık kırıldığında çöp olacak rakamı,...
uzun çalar 1353-1350, ana destek ve göbek rakam,...boğa çizgisi korku yeri, fake yeri,..
ve unlar kırılınca 1235 e gidemeyeceğimize göre,...1350 altında neresi olabilir,...
1350 ve saatlikle birleştiğinde 1357 kırılmadıkça problem yok, ancak kırıldı,...
10 puvan 1000 puvan olduğuna göre,..
fibon ne der bize,....
önce kıralım sonra yer verelim,....
deniz sistemler alda,...gün içi verdim,...
736xx,...ne zamndır göbek rakam yazıyoruz,...üstünde kapadık,...reel olan,...
bu şartlarda,...yukarıya biraz daha gider olmalı,...
yarın sp future önemli olacak, bu maniple edecek, .....zira sp görece zayıf kapadı ama akşam açılacak,...akşama bu durumda saatlikte verdiğim,...
rakamları
1397.xx1377.xx
1372.XX
1368,xx bu yeni rakam 120 periyoddan,....
1357.xx
bunun futuresine önem arzeder zira hem 1350 hemde 1357 üstünde py,...
ancak fspx te,...120 likte fsp olarak sp nin son iki barı üstünde olması 1368.59 kapanış ve özellikle 1370 üstü yarın için güç olacak,... 1365 altında kalmamalı,...bu da zayıflık olacak,...
fsp sp kapanışını gün boyu geçmes ve sp yi beklerse 1368.59 üstüne (sp kapanışı) kalamaz ve 1365 altınada kalmassa py trade olur, sıkışır,.. 736xx göbek rakam olmak üzere,...
bol şans,....
gandi üstadım yine döktürmüşsün..seni zevkle ve neler yazacağını merakla bekleyerek takip ediyorum...ellerin dert görmesin...allah bizi de sensiz bırakmasın
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri