Sayfa 1694/5549 İlkİlk ... 69411941594164416841692169316941695169617041744179421942694 ... SonSon
66581 sonuçtan 20.317 ile 20.328 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Burada yeni düşük olmadıkça saatliğin üreteceği yeni bir durum yok,...saatlik bu rakam 1357.xx aşağı geçilmedikçe çalışır, geçilirse çöp olur,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Geleceğe dönük olarak,....

Bir üst periyoda çıktığımızda,...yeni düşüncelerimiz olabilir,....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İSTANBUL
    Teşekkür Teşekkür 
    11.933
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    69.395
    Toplam Teşekkür
    7.292 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ESKİYE DEVAM EDELİM VE PENBE YUVARLAK İÇİNDE BU GÜN DURULAN NOKTAYI BULALIM,...BUNDA YUAKARIDAKİ GARAFTA BAHSEDİLEN İKİ YENİ ÇİZGİDEN ÇIKIYORUZ YOLA, VE BU GÜN NİYE BURDA DURDU, BU BULUNUYOR,...

MANTIK ŞU OLABİLİR, YUKARIDAN 1422.5 FAKESİ SONRASI BASAN AYI,....VEYA BOĞAAYI,...ORAYI İSTİYOR,....BU YENİ ÇİZGİSİNN %423 OLUYOR,...

BU DURUMDA TOTAL DURUM YENİ DİP OLUŞMADIKÇA,....

1397.xx
    1377.xx
    1357.xx şeklinde,...şu demek daha aşağılar(1357.xx altında) görülmedikce bunlar oynanan yerler olacak,... Ve 1397 üstü kalış sl iken, 1403.xx poz al 1409 üstünde tut olacak,...

Bu eski seneryo ve yeni düşük olmadıkça çalışır,....

A İLAVETEN,...
    1397.xx
    1377.xx
    1372.XX
    1357.xx

YE DÖNÜŞÜYOR,....

bu düşüş burada bitmez 1340 ın altına gelir

6. 6 Kullanıcı gnome tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ordi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sn.deniz size akıl verecek durumda değilim ama birkaç satır yazmak istiyorum ve bunları şahsi olarak algılamazsanız sevinirim.

Yaşadığınız durumu emin olun birçok kişi yaşamıştır veya yaşayacaktır. Önemli olan yaşanmışlıklardan ders almaktır ve bunu becermek gerçekten zordur. Eğer bunu yapamıyorsakta şapkamızı önümüze koyup düşünmek ve belki de bu işi bırakmak en doğru karardır. Bu topicte bunu başaran Sn.Elstock'tur. Burada bunu yazdığı için bunu biliyorum.

Zamanında burada çalı diplerine yatanlara inananlardan biri olarak yıl 2010 Mart ayı 68000 den short çektim gitti 92450 lere ve ben 72000 de kendi bataklığımda boğulmuşken çalı dibindekiler hala piramit yaparak maliyet düşürdüklerini iddaa ediyorlardı. Tersini ise o dönemde Sn.Jelibon yazıyordu tek başına ve tek olduğu için inanmıyordum. O dönemde kimin ne yazdığı ve yaptığı hala ilgili topiklerde vardır.

Bu bana büyük bir ders oldu ve sadece sadece kararlarımı kendim almaya çalıştım ve teknik çalıştım.

İkinci dersi bana Sn.Larossian öğretmiştir. Asla vadeli piysalarda stoploss'uz hareket etmeyecek ve mutlak buna uyacaksın.

Üçünçü dersi de Sn.Saraylı'dan öğrendim. Para ve Portföy Yönetimi, System, DİSİPLİN.

Bunların dışında da ismi aklıma gelmeyen ama burada yazan kişilerden çok farklı bakış açıları kazanmaya çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Herkese de katkılarından dolayı TEŞEKKÜR EDERİM.

Örneğin Sn.Şövalye'den Amigdala diye birşey okumuştum. Sonra araştırdım bu nedir diye ve şu an sizin yaşadığınız durum üç aşağı beş yukaru bu aslında. Kısacası; Amigdala devreye girmiş ve maximum düzeyde hipotalamusa olumsuz sinyal gönderiyor ki sağlıklı düşünmenizi engelliyor.

Geçen gün Sn.Saraylı'nın Daytrade topiğinde paylaştığım basit ama etkili bir systemi tekrar paylaşmak istedim. Burada ki amaç system ve onun aldığı puanları paylaşamak değil aslında. En basit systemle bile yukarıda sıralamaya çalıştığım unsurlarla birleştirildiğinde olumlu sonuç alabileceğimizi göstermek.

Bana göre ky karmaşık, pala ise BASİC SYSTEM'leri seviyor.

İyi tradeler dilerim...

Basic System (Matriks için)

İndik olarak Ho 21 Basic ve Yükselen-Alçalan fiyat seçeneği ve 30 dk. seçildikten sonra ekranda manuel olarak takip edilebilir.

Sinyal olarak takip etmek istenirse formül kodu;
    Al:
    MOV(C,21,S)>ref(MOV(C,21,S),-1)

Sat:
    MOV(C,21,S)<ref(MOV(C,21,S),-1)

Dun ful olarak diger tabirle don gomlek malda yakalndık her ne kadar fulleme cagrıları indi hocamdan yapılsada.Velhasıl bayagı bir cebellesme ve hali perisan sekilde Usa izlemekle gecen gece bilgisayarı kapatabilme ile son buldu o yorgunluk ve stresten erken kalkıpta bakamadım yazılanlara baktıgım kdarıyla yaptıgım strateji sonucu pozisyonların bir kısmını kapatıp belirtilen yerler gectikce yeni pozisyon acar gib actım ve tasıyabilecegim oranda bıraktım pozisyonu.
    Dun icin buyuk bir ozveri ile yorum yazan ve ısık tutan herkese cok tesekkur ederim.Elinize yureginize saglık.

8. 1 kullanıcı deniz tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi uzun çalarımda üç noktam var,...bunları hem celinin orada hemde buralarda 1 aydır yayınlıyorum,....

Bu noktalar,...

Eski 1469(71)-1424(27)-1352(56) idi,...

Uzun çaları saatlikten hassalaştırınca yuakarıda safha safha anlattım,...

Yani çalkalama artık gün yüzune çıkınca( burada esasen en primat dönemde dici ve sp 2008 e kafa tutmuşt ve 4 ay önceden gidiyordu, geçtiği yer boğaya çıkarken 1352 seviyesi idi,..ölese içinde bulunulan global koncoktürün hazmedilişi, yani yükselen piyasaların sabit faiz otamında flationa vurması, başkanlık gerği zaman ihtiyaç,...ab gereği kırılganlık,...ilaveten gelişmekte olanlarda geçmişte hazır paranın harcanmasından oluşan cari açıklar,...veçin motorunun yavaşlaması tek öküz muhabbeti,...iki unsuru ortaya çıkardı,...1.piyasalar bir geçiş döneminde ancak bir manipülasyonla idare edilebilirdi,...eğer faiz sabitse ve qe yapılamıyorsa usd harcamayı kontrol etmeliydi,...ab nedeniyle tek öküz harcayacaksa görece yüksek usd cçinin ürettiğini görece düşükten alır ve hanehalkına oynardı, onlarda seçime)...

ölese bir çalkalama hem boğanın hazmında hemde koncoktür gereği olanaklıydı,...

Ancak 1575 e 1235 aralık zamana yayılacaksa nasıl idare edilebilirdi,....

Manipülasyon realizasyon ve çalkalama ölese kaçınılmazdı,...eğerki aralıkböyle büyük olacaksa,...çünkü burada çarpanı 1 e 100,...

Saatlik ve 120 lik safha gidiş uygun olacak,....

Yinede,....bir uzun çalara göz atalım,....

10. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı gnome Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu düşüş burada bitmez 1340 ın altına gelir
    biten saatlik düşüş deyil,....yinede rakamlar 1357.xx kırılmadıkça yazıldığı gibi ref alınsın,....

12. 5 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

az sabırlı olun,.....benim afyon bu saatte patlıyor,...

14. 7 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    21.884
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.248
    Toplam Teşekkür
    1.673 Yazısı Teşekkür aldı

Sayın gandi ustadım 1.374 u goren sp ve 1.368 lerde kapanma bu durum hakkında dusunceleriniz nedir. yarın icin bu hareketin bereketiyle 74.400 leri gitmr durumu olabilirmi yoksa bunun aldatma olma olasılıgı sizce oranlarsanız nedir.? tesekkurler

16. 3 Kullanıcı deniz tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

uzun çalarda,...penbe ok,...2008 karşı koyuş ve boğaya çıkış,...1353.xx-1350.xx arasınada 16.02.12 den bu güne,....ve tek ihal, ihlalde 1352.xx destek bariz

18. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi işte uzun çaları yineledik,..saatliğe göz attık rakamlarının üstünden geçtik, ince yaptık hassaalaştılar, tek şart koyduk,...1357.xx kırılmadıkça,...

1357.xx saatliğiğn artık kırıldığında çöp olacak rakamı,...

uzun çalar 1353-1350, ana destek ve göbek rakam,...boğa çizgisi korku yeri, fake yeri,..

ve unlar kırılınca 1235 e gidemeyeceğimize göre,...1350 altında neresi olabilir,...

1350 ve saatlikle birleştiğinde 1357 kırılmadıkça problem yok, ancak kırıldı,...

10 puvan 1000 puvan olduğuna göre,..

fibon ne der bize,....

önce kıralım sonra yer verelim,....

20. 9 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı deniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın gandi ustadım 1.374 u goren sp ve 1.368 lerde kapanma bu durum hakkında dusunceleriniz nedir. yarın icin bu hareketin bereketiyle 74.400 leri gitmr durumu olabilirmi yoksa bunun aldatma olma olasılıgı sizce oranlarsanız nedir.? tesekkurler
    deniz sistemler alda,...gün içi verdim,...

736xx,...ne zamndır göbek rakam yazıyoruz,...üstünde kapadık,...reel olan,...

bu şartlarda,...yukarıya biraz daha gider olmalı,...

yarın sp future önemli olacak, bu maniple edecek, .....zira sp görece zayıf kapadı ama akşam açılacak,...akşama bu durumda saatlikte verdiğim,...

rakamları
    1397.xx1377.xx
    1372.XX
    1368,xx bu yeni rakam 120 periyoddan,....
    1357.xx

bunun futuresine önem arzeder zira hem 1350 hemde 1357 üstünde py,...

ancak fspx te,...120 likte fsp olarak sp nin son iki barı üstünde olması 1368.59 kapanış ve özellikle 1370 üstü yarın için güç olacak,... 1365 altında kalmamalı,...bu da zayıflık olacak,...

fsp sp kapanışını gün boyu geçmes ve sp yi beklerse 1368.59 üstüne (sp kapanışı) kalamaz ve 1365 altınada kalmassa py trade olur, sıkışır,.. 736xx göbek rakam olmak üzere,...

bol şans,....

22. 8 Kullanıcı indregandi tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    4.141
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    4.069
    Toplam Teşekkür
    839 Yazısı Teşekkür aldı

gandi üstadım yine döktürmüşsün..seni zevkle ve neler yazacağını merakla bekleyerek takip ediyorum...ellerin dert görmesin...allah bizi de sensiz bırakmasın
    yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir-hissiyattan ibarettir. yazdıklarımdan etkilenerek yatırım kararı vermek ciddi zararlar doğurabilir..aman diyeyim

24. 5 Kullanıcı Osmanaga tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yer imleri

Yer imleri