hayvandax daki bu hareket sonrası bizimki 15 dklık barı önceki bara göre ekside kapatırsa net graşik bir sinyal almış olurum kanaatimce..trpik
BANGA mühim
daha yazarken alıyo pala dayı
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
göstere göstere alırım diyor lebron
BANGA mühim
biri Negropat ı sustursun yaw
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
astipat pala dinler beni![]()
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
sistem,2 gündür yamulur..
dün net -200
bugün şimdilik -300
sistem flat..
3 tane çakal vobu istediği gibi yapıyor..spot aynı yerdeyken bile 500 puan sert hareket hızlı sistemlerde sinyale sebep oluyor..
günün yarısı bitti elde avuçta bişey yok.bu fdow niye düşmüyor bir bilen söylesin.ben böyle fdow görmedim 5 sene olacak VOB a bulaşalı.ama böylesi düşmeksizin devam eden fdow dow ilk kez görüyorum.
dışarıya bakınca feci tırsıyorum LONG olmaya.sistem AL sinyali verince yine mi lem diyorum.alsına bakarsanız zirveden 16.000 puan düştük.fena değil düzeltme için.ama dışarısı çok korkutuyor.
bu not arttırımı olayıda can sıkıyor.bir kurum değilki S&P,MOODYS,FITCH.3 dene.birinin arttırması işi bitirmiyor.3-5 gün 1 hafta sonra diğeri gelir.15-20 gün sonra diğeri...palanın eline uygun ne ise o oluyor.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri