tahvil 8.50 kırarsa ranar..burası da graşar....
BANGA mühim
el tırso
BANGA mühim
80350yi geçmeden dönmesi gerek şimdi.
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
vur 79500 e..sonra 107000 mi yapacan 207000 mi yapacan bakarız be lebron
BANGA mühim
padişahım çokh yaşa düşünce gücüynen 30yvadeyi gızarttın büee
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
KAYAAAAAAAAAAAAA:...............isot 57 olmuş..üühühühüh..lem adam 56 lardan çıktığı hisseyi 3 gün sonra 45 den yerine komaz mı..ingaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BANGA mühim
herkes düşecek derse pala zıplatır burayı 80200 önemli bakalım ne olacak aşağıda 79650 yukarıda 81025 var
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
TAHVIL ı izliyorum gözlerim kapalı....8.51 görsün burası 1000 puan graşar aha yazdım buraya
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri