eğer yukarı kaparsak grafiğin en başındaki gibi YTH tekrar kırmızı üstüne atarsa düşüş iptal olabilir.Bugün kü kapanış ve haftaya durum daha belirgin olur sanırım.
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bu işi ciddi olarak yapan gerekli alternatif enerji ve internet secenekleri simdide hazir bulundurmali.Hangimizin basina seansta elektrik kesintisi veya int kesinti gelmedi. Olasılıklara hazır olmayiliz.
Ciddi olarak yapanlarin adsl,superonline gibi daimi baglantilar disinda 3G modem bulundurmasi iyi olur ama diyelim bu biraz kulfetli en azindan 3G destekli bir telefonu gerektiğinde laptopunda modem olarak kullanabilmeli bunun için hazirlikli olmalidir.
haklısın sevgili strategist alt yapı anlamında korkunç eksik var burada.yani iş sadece otomatik al-sat ile de bitmiyor dediğin gibi TTKOM sağolsun bize gece uyurken santrale dalar çalışma yapar.o sırada palada bize dalar.bu mümkün.
o zaman şunu düşünmek lazım.ne yapacağız?
eğer 24 saat çalıştıramıyorsan sistemi hemen hemen hiçbir esprisi kalmaz.sen gündüz istediğin kadar uy sinyale.icabında gündüz tokatlar gece tek sinyalle süper kar eder.sen zararı edersin ama karda uyursun v.s.
o zaman iş daytrade yapmaya kalıyor.başka bilmiyorum nasıl olur.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben kendi adıma vob 24 saat olursa kesinlikle işlem yapmayacağım. Etkin ve fazla saat farkı olmayan başka bir iki piyasa bulup onlarda işlem yapacağım. Bence bu işten memnun olmayan arkadaşlar da bir şekilde toplam işlem hacminin azalması yönünde önlem almalılar. Biraz naif kaçıyor biliyorum ama para=iman olduğu bir sistemde yapacak daha etkili bir hareket de göremiyorum.
Selamlar
gecici allar geliyor...palanın 30 dakikada 2.000 puanlarını unutmamak lazım.
içime bir his doğdu: 81.000 kapatırız yada daha üstü
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri