Sayfa 1612/2456 İlkİlk ... 6121112151215621602161016111612161316141622166217122112 ... SonSon
29468 sonuçtan 19.333 ile 19.344 arası

Konu: kanalizasyon

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Strategist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patron şunu da düşünmek lazım ki burası Türkiye... Diyelim otomatik sistemin sen uyurken 20 kontrat short'ladı gece 02:00'da... Sonra ADSL gitti veya elektrik gitti... Ondan sonra 03:00'de Japonya'da bir açıklama, sonra ralli... Sen uyanırsın sabah direkt margin call... Otomatik sistem işi yaş.. Eskiden ben de istiyordum ama şimdi olsa da kullanmam diye düşünüyorum...
    bugün iyimserliğin üzerinde
    aynen böyle..yahu 9 saatde bile adsl,elektirik,vob gitmesin diye dua ediyor..

2. 3 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    2.549
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    16.276
    Toplam Teşekkür
    5.723 Yazısı Teşekkür aldı

eğer yukarı kaparsak grafiğin en başındaki gibi YTH tekrar kırmızı üstüne atarsa düşüş iptal olabilir.Bugün kü kapanış ve haftaya durum daha belirgin olur sanırım.
    ''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''

4. 2 Kullanıcı a.kaya tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomatik trading devreye girdiğindede yine uygulamadan vazgecek olanlar olacak sistem disi kapatanlar poz acanlar vs , ve yine psikoloji o zamanda sistem dısına bir sekilde cıkaracaktir en azindan katilimcilarin yarısına yakınını.

Otomatik trading var diye kac kişi mudahale etmeden durabilicekki.
    İnan şimdiki duruma göre çok daha fazla olacaktır...
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

6. 4 Kullanıcı enorton tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    5.741
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.354
    Toplam Teşekkür
    600 Yazısı Teşekkür aldı

Patron şunu da düşünmek lazım ki burası Türkiye... Diyelim otomatik sistemin sen uyurken 20 kontrat short'ladı gece 02:00'da... Sonra ADSL gitti veya elektrik gitti... Ondan sonra 03:00'de Japonya'da bir açıklama, sonra ralli... Sen uyanırsın sabah direkt margin call... Otomatik sistem işi yaş.. Eskiden ben de istiyordum ama şimdi olsa da kullanmam diye düşünüyorum...
    Bu işi ciddi olarak yapan gerekli alternatif enerji ve internet secenekleri simdide hazir bulundurmali.Hangimizin basina seansta elektrik kesintisi veya int kesinti gelmedi. Olasılıklara hazır olmayiliz.

Ciddi olarak yapanlarin adsl,superonline gibi daimi baglantilar disinda 3G modem bulundurmasi iyi olur ama diyelim bu biraz kulfetli en azindan 3G destekli bir telefonu gerektiğinde laptopunda modem olarak kullanabilmeli bunun için hazirlikli olmalidir.

8. 3 Kullanıcı Kanaatkar tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı abka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün iyimserliğin üzerinde
    aynen böyle..yahu 9 saatde bile adsl,elektirik,vob gitmesin diye dua ediyor..
    Genel olarak pesimist biriyimdir... Murphy kanunlarına aynı yerçekimi kanununa inandığım gibi inanırım...

Ama bu karar Forex ortamına alışık olanlar için fazla birşey değiştirmeyecek olsa da KY'nin geneli için daha kötü olacak gibime geliyor...

10. 4 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    13.584
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    13.700
    Toplam Teşekkür
    4.264 Yazısı Teşekkür aldı

haklısın sevgili strategist alt yapı anlamında korkunç eksik var burada.yani iş sadece otomatik al-sat ile de bitmiyor dediğin gibi TTKOM sağolsun bize gece uyurken santrale dalar çalışma yapar.o sırada palada bize dalar.bu mümkün.

o zaman şunu düşünmek lazım.ne yapacağız?

eğer 24 saat çalıştıramıyorsan sistemi hemen hemen hiçbir esprisi kalmaz.sen gündüz istediğin kadar uy sinyale.icabında gündüz tokatlar gece tek sinyalle süper kar eder.sen zararı edersin ama karda uyursun v.s.

o zaman iş daytrade yapmaya kalıyor.başka bilmiyorum nasıl olur.

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
    - - - -
    Canım Oğlum İyiki Varsın!

12. 4 Kullanıcı TÜRKOĞLU tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    22.658
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    24.559
    Toplam Teşekkür
    6.153 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Kanaatkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işi ciddi olarak yapan gerekli alternatif enerji ve internet secenekleri simdide hazir bulundurmali.Hangimizin basina seansta elektrik kesintisi veya int kesinti gelmedi. Olasılıkla hazır olmayiliz.

Ciddi olarak yapanlarin adsl,superonline gibi daimi baglantilar disinda 3G modem bulundurmasi iyi olur ama diyelim bu biraz kulfetli en azindan 3G destekli bir telefonu gerektiğinde laptopunda modem olarak kullanabilmeli bunun için hazirlikli olmalidir.
    Tamam da patron gece ben fosur fosur uyurken adsl gidince oradan sistemin otomatikman 3g'ye geçmesini nasıl sağlayacağım... Tamam bu her gece olmaz ama yılda 1-2 gece bile olsa o kayıp adama yeter...

14. 2 Kullanıcı Strategist tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    1.223
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    718
    Toplam Teşekkür
    220 Yazısı Teşekkür aldı

Ben kendi adıma vob 24 saat olursa kesinlikle işlem yapmayacağım. Etkin ve fazla saat farkı olmayan başka bir iki piyasa bulup onlarda işlem yapacağım. Bence bu işten memnun olmayan arkadaşlar da bir şekilde toplam işlem hacminin azalması yönünde önlem almalılar. Biraz naif kaçıyor biliyorum ama para=iman olduğu bir sistemde yapacak daha etkili bir hareket de göremiyorum.

Selamlar

16. 5 Kullanıcı Javacheff! tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    2.536
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.046
    Toplam Teşekkür
    3.420 Yazısı Teşekkür aldı

gecici allar geliyor...palanın 30 dakikada 2.000 puanlarını unutmamak lazım.

18. 3 Kullanıcı abka tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Yer
    İstanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    5.272
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    7.331
    Toplam Teşekkür
    2.037 Yazısı Teşekkür aldı

içime bir his doğdu: 81.000 kapatırız yada daha üstü
    Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.

20. 1 kullanıcı padişah tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    868
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    971
    Toplam Teşekkür
    302 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı enorton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw arkadaşlar otomatik alsat çalışsa bile kazanamazsın. Sistemciliğin mantığına aykırı... Otomatik alsat kazandırır diyenleri şuanda otomatik alsatın yapılabildiği forexe ve diğer yabancı future piyasalarına davet ediyorum. Orda kazansınlar otomatik trade ile ondan sonra inanıcam otomatik trading ile para kazanılacağına... Yoksa bence bu işin en önemli boyutu psikoloji... 1000 tane sistemci bugün işlem yapmaya başlasa, bir haftada yarısı sistemi bırakır. Diğer yarısının da büyük çoğunluğu sinyalleri es geçer ya da kaçırır... Bu böyle olduğu için bizim piyasada para kazanılır, yoksa bulduğunuz sistem formulünün mükemmel olduğu için değil...
    kesınlıkle katılıyorum olay psikolojide bitiyor. sistem kullanan bir cok arkadas iyiniyetle otomatik al-sat gelsin istiyorlar fakat bu en cok zararı kendılerıne verecek uzun vadede..

22. 5 Kullanıcı eloy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Teşekkür Teşekkür 
    42.020
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    8.003
    Toplam Teşekkür
    3.154 Yazısı Teşekkür aldı

Tamam da patron gece ben fosur fosur uyurken adsl gidince oradan sistemin otomatikman 3g'ye geçmesini nasıl sağlayacağım... Tamam bu her gece olmaz ama yılda 1-2 gece bile olsa o kayıp adama yeter...
    3g routerlar var patron.Vodafone buna vox diyor.Diğer operatörlerdede vardır.Operatöre bağlı kalmadanda alabilirsin, araştırmıştım geçen aylarda

24. 2 Kullanıcı flexy tarafından yazılan yazıyı faydalı buldu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yer imleri