pu lar +2 li dip mi var...
rahatlayan long
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
24 saat çalışan piyasanın ritmi de başkadır. Hareketler bazı dönemler tüm güne yayılır, bazı dönemler de 1 saatde herşey olur, 23 saat yatay gider.. Forex'in hareketlerine baktığınızda VOB'da yakından uzakdan benzemediğini görürsünüz.
Bu durumda eğer tahminim doğruysa daytrading de çok daha zor hale gelecektir.
Yaw arkadaşlar otomatik alsat çalışsa bile kazanamazsın. Sistemciliğin mantığına aykırı... Otomatik alsat kazandırır diyenleri şuanda otomatik alsatın yapılabildiği forexe ve diğer yabancı future piyasalarına davet ediyorum. Orda kazansınlar otomatik trade ile ondan sonra inanıcam otomatik trading ile para kazanılacağına... Yoksa bence bu işin en önemli boyutu psikoloji... 1000 tane sistemci bugün işlem yapmaya başlasa, bir haftada yarısı sistemi bırakır. Diğer yarısının da büyük çoğunluğu sinyalleri es geçer ya da kaçırır... Bu böyle olduğu için bizim piyasada para kazanılır, yoksa bulduğunuz sistem formulünün mükemmel olduğu için değil...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Valla ben voba, spkya, bakanlığa ve aklıma gelen tüm ekonomi yazarlarına mail atıcam. Benim gibi düşünenlere de tavsiyem budur. Yapılan değişikliklerin KY nin faydasına olduğuna inanlar da kendi görüşleri doğrultusunda mail atsınlar...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
biliyorum pasif şekilde matrikste görünüyor otomatik al-sat.o zaman şöyle diyelim piyasa 24 saat olunca SPK bu işe izin verecektir.başka yolu yok zaten.
yoksa dediğim gibi sistemciler ayvayı yer kesinlike.gece sinyal gelmiş sabah bi kalkıyon piyasa sinyal yönünde 1.500/2.000 puan gitmiş icabında netcek sistemci? ortadan da girilmez sinyale çok sakat.mecbur bekleyecek ters sinyali.ya o sinyal 4-5 bin pointslik bişeyse.koca bir ay gitti güme
tavana gel bostana gel!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Patron şunu da düşünmek lazım ki burası Türkiye... Diyelim otomatik sistemin sen uyurken 20 kontrat short'ladı gece 02:00'da... Sonra ADSL gitti veya elektrik gitti... Ondan sonra 03:00'de Japonya'da bir açıklama, sonra ralli... Sen uyanırsın sabah direkt margin call... Otomatik sistem işi yaş.. Eskiden ben de istiyordum ama şimdi olsa da kullanmam diye düşünüyorum...
Otomatik trading devreye girdiğindede yine uygulamadan vazgecek olanlar olacak sistem disi kapatanlar poz acanlar vs , ve yine psikoloji o zamanda sistem dısına bir sekilde cıkaracaktir en azindan katilimcilarin yarısına yakınını.
Otomatik trading var diye kac kişi mudahale etmeden durabilicekki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri