imzayı da güncelleyelim binaenaleyh...neaaaaaaa ayaklana arap ülkelerinin kaçan liderleri paralarını türk bankalarına mı getiriyormuş...
sallama felan ama kabul edin iyi sallama...![]()
imzayı da güncelleyelim binaenaleyh...neaaaaaaa ayaklana arap ülkelerinin kaçan liderleri paralarını türk bankalarına mı getiriyormuş...
sallama felan ama kabul edin iyi sallama...![]()
BANGA mühim
estagfurullahlık bi durum yok patron..her yanlış hareket "mallık" dır...satılık olma anlamında değil tabi, olanı biteni mal gibi (sabit) izleyip aksiyon almamak manasında..
Doğru hareket yapan kral, yanlış hareket yapan maldır..bu iş böyle
Gerçi Doğru hareket yapınca geveze üstad olup, yanlış hareket yaptığında dilsiz veya arazi olanlar da var ama bence işin doğrusu o deeeelll.......vob bu boru deeeeelllllll.........
BANGA mühim
kapanış dahminimi demeyi unutmuşum...80400 filan
BANGA mühim
zon durumzh
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
VOB the STRONGEST,
-2b yasası, akçakocada petrol, yeni osmanlı, seçim dönemi kamu harcamalarının şirket karlarını arttırması veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ülkelerinden kaçan arap diktatörlerinin paralarını Türkiye ye getirmesi...euhuehuehehheuhhe...makro ev takro gerekçe arayanlara..he tamam faizler çıktı az mb kararı felan ama giden gitti kalan ve gelen sağlar bizimdir.....
BANGA mühim
Evet karışan ülkelereden sermaye kaçmaya başladığı doğru, bende duydum ama, işin doğrusu bize gelmekten vazgeçen çok oluyomuş, son günlerde TL nin dolar karşısında değer kaybettiğini, ekonominin göstergesi borsamızın düştüğünü vs. vs... gören gelmekten vazgeçiyimiş, yüksek reel faiz desende oradan kaçan para zarar etmeyeceği riski az yerelere hızla uçuyor deniyor
Bu gelişmişlerle korelasyon bozukluğumuz sonucu bide buradan zarar ediyoruz iyimi
Sermaye çekmek kim biz kim oldu yine![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Patronaj burada derün bür gonuya parmah basmışsın.. Acep çarpılan her işlem hata mıdır? Kazandıran her işlem doğru hareket midir? Sonuçta para kaybettirmesine rağmen bir işlem o durum için doğru hareket olamaz mı?
Diyelim herşeyi doğru hesaplayıp yüksek ihtimalin short yönünde olduğu sonucuna vardım, ona göre de disiplinle short açtım. Ama piyasadaki diğer insanların canı birden alım yapmak istedi ve piyasa yükseldi. Bu durumda ben yanlış birşey mi yaptım, yoksa oynadığım andaki yüksek ihtimale göre hareket ettiğim için sonuçta para kaybetmeme rağmen doğru işlem mi yaptım... İşte bütün mesele bu... üvvv...![]()
asti gısaları stop yaptın mı?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Dahada ortadoğuda karışma potansı çok ülke var deniyor ki Ürdün, Saudi Arabia, sermaye yüksek ama karışmasıda yüksek ihtimalli ülkeler deniyor, vs... vs....
Bize faydası yok, böyle olursa olmazda zaten...
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri