Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
BSMV yok,STOPAJ var...
şimdi bunu diyecektim...aracı kurum kazançları üzerinden alınan olmasın kaldırılmış olan...
amma diğer taraftan gerçek kişiler/sen ben, bsmv mükellefi değiliz ki ı..öyle bile olsa o zaman bsmv oluşan kar üzerinden alınır ve aracı kurumun komisyon fiyatını ilgilendirmez..eüzü...ATHLON nerde yaww..bi açıklasa bize şunu
BANGA mühim
ATHLOOONNN nerdesiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
BANGA mühim
Unliiiiiiiiiiiii, athloyu bi çaldır bi zahmet gelsin müdahale etsin olaya...gelemzse beyaz audisini çize çize siyaha çeviririm haaaaa
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri