Sayın EUR/USD,
Aşağıdaki soruyu Sistem Perf. topiğinde sormuştum ama topikler hızla kaydığı için muhtemelen soru dikkatindne kaçack..O yüzden buraya alıyorum..
Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
EURO/USD Nickli Üyeden Alıntı
VTM ( Vob trade MAX)
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 758x628 and weights 38KB.
NET PUAN GETİRİSİ...
daha eksi yazdığını görmedim 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntı:
EURO/USD Nickli Üyeden Alıntı
buyrun iki hafta önce nerdeydiniz dediğiniz yer. senin sistem cortlamışken sen ultra zarar yazarken olan hafta..
varsa başka tarih aralağı görmek istediğiniz . onuda koyalım...
Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin büyük hali için buraya tıklayın. 1087x618 and weights 48KB.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Merakımdan soruyorum,
En üstteki tabloda, şimdiye kadar eksi yazmadığı belirtilen sistemin 8 temmuzda olan 73xxx SAT sinyali kaçtan kapandı..
Bir başka mesajda sistemi güncelledim derken, tabloda görünenle alttaki grafta olan farklı sistemler mi yani?
Ve asıl önemli olan ve anlamaya ihtiyaç duyduğum şey; Alttaki grafikte en ssolda 22 temmuz civarı görünen ve aynı zamanda grafikteki ilk al sinyali olan yeşil oka dikkat ettim.
Al 755xxx görünüyor ama barlar bu oktan önce de, grafın başından itibaren yeşil ? Bu nasıl olabiliyor?????????
(Grafikteki sonraki sinyallerden gördüğüm kadarıyla, grafı üreten platformda EA daki gibi, aynı durum için (al yada sat) koşullar her oluştuğunda bir ok atılmıyor, sadece pozizyon değişimlerinde ok atıyor. Dolayısıyla, grafın başında barlar zaten yeşilken gelen ilk al sinyalini ben anlayamadım..Ha denilebilir ki, "barları boyayan koşulla okları atan koşul farklı, grafikteki diğer sinyallerde tesadüfen hep çakışmışlar ama aslında ayrılar, siz oklara bakın". O zaman da sorum şu olacak.
Grafikteki ilk AL-ok sinyali 756xxx gibi görünüyor ve öncesinde görünen bir sat sinyali de yok.???????? Bu durumda minimum 2xxx puan gibi bir tersde kalma durumu mu var?)
Yer imleri