Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
157 sonuçtan 109 ile 120 arası

Konu: Seviyeli Tartışma

Teşekkür Teşekkür 
    1.682
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.591
    Toplam Teşekkür
    834 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EURO/USD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

76.400 den beri satta...

EFENDİİİİİİİ 2 haftadır ortalamalar birbirinin kıçından ayrılmıyorken sistemler ultra zararlar yazarken neredeydin ???? ne zamanki ortalamalar birbirinden ayrıldı sistem kar yazıyor meydana çıkıyorsun. bu mahallede bunları yemiyorlar burası teksasın forumu değil buradakiler çok zeki yemezler söyliim ben sana
    DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!

SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!

***BİR DOST***

2. The Following User Says Thank You to kitaro For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    347
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    908
    Toplam Teşekkür
    286 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı kitaro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EFENDİİİİİİİ 2 haftadır ortalamalar birbirinin kıçından ayrılmıyorken sistemler ultra zararlar yazarken neredeydin ???? ne zamanki ortalamalar birbirinden ayrıldı sistem kar yazıyor meydana çıkıyorsun. bu mahallede bunları yemiyorlar burası teksasın forumu değil buradakiler çok zeki yemezler söyliim ben sana
    tatildeydim.. topicimde tatil rotam bile var. asıl sen nerelerdeydin. madem takip ediyorsun sistemleri bir topicime uğrasaydınız anlardın nerde olduğumu.

ikincisi. iki hafta önce sistem ne yapmış onlarıda koyarım bakarsınız. sadece ortalama ile para kazanılmayacağını da anlamış olursunuz

üçüncüsü kimseye birşey yedirmeye çalıştığım yok. herkes en az yada en çok benim kadar zeki siz kendi sisteminizle para kazanıyorsanız sorun yok . herkez ne ekiyorsa onu biçiyor

4. The Following User Says Thank You to EURO/USD For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    347
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    908
    Toplam Teşekkür
    286 Yazısı Teşekkür aldı

buyrun iki hafta önce nerdeydiniz dediğiniz yer. senin sistem cortlamışken sen ultra zarar yazarken olan hafta..

varsa başka tarih aralağı görmek istediğiniz . onuda koyalım...

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Parite dostum hoşgeldin tatil nasıldı?

Teşekkür Teşekkür 
    347
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    908
    Toplam Teşekkür
    286 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı SU-TE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parite dostum hoşgeldin tatil nasıldı?
    hb. sağolasın gayet güzeldi yatmaya alıştım iyice... sen tatilden döneli baya oldu sanırım

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Evet oldu bayaa. ama orda da bırakmıyorlarki insanı dostum. 2 sistem verdiğim talebem var. abi nolcak deyip telefonlar susmadı ki. onların aşkına 2. bir sistem daha kurdum bu arada. aslına bakarsan 3. de bu hafta oldu. toplam 3 sistemle yola devam. Dostum bu defa kül yutturamayacaklar artık. Her dönüş yakalanmıştır artık... güvenlik duvarları ile örülmüş şekli ile.... sana da kolaylıklar ankaralı dostum.... cebelleşmeye devam ....

Teşekkür Teşekkür 
    1.682
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    2.591
    Toplam Teşekkür
    834 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı EURO/USD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatildeydim.. topicimde tatil rotam bile var. asıl sen nerelerdeydin. madem takip ediyorsun sistemleri bir topicime uğrasaydınız anlardın nerde olduğumu.

ikincisi. iki hafta önce sistem ne yapmış onlarıda koyarım bakarsınız. sadece ortalama ile para kazanılmayacağını da anlamış olursunuz

üçüncüsü kimseye birşey yedirmeye çalıştığım yok. herkes en az yada en çok benim kadar zeki siz kendi sisteminizle para kazanıyorsanız sorun yok . herkez ne ekiyorsa onu biçiyor
    yahu arkadaşım sana inanmıyorum güven vermiyorsun bana. bak burada senin gibi yüksek puanlar söyleyen oldu eski mesajlarda tyrat gibi ve daha sonra rica ettiler ve kendisi sinyalleri anında yayınladı ve görüldüki vasat bir sistemden pek farkı yoktu o ay ama en azından kendisi delikanlı gibi sinyallerini anı anına verdi ama sana sinyalleri yayınlarmısın desek şimdi sen yayınlamazsın mazeret uydurursun buna adım gibi eminim çünkü senden o elektriği aldım ama yayınlarsan ben özürümüde dilerim o kadar delikanlıyımdır yani
    DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!

SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!

***BİR DOST***

10. The Following User Says Thank You to kitaro For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    99
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    478
    Toplam Teşekkür
    111 Yazısı Teşekkür aldı

yahu arkadaşım sana inanmıyorum güven vermiyorsun bana. bak burada senin gibi yüksek puanlar söyleyen oldu eski mesajlarda tyrat gibi ve daha sonra rica ettiler ve kendisi sinyalleri anında yayınladı ve görüldüki vasat bir sistemden pek farkı yoktu o ay ama en azından kendisi delikanlı gibi sinyallerini anı anına verdi ama sana sinyalleri yayınlarmısın desek şimdi sen yayınlamazsın mazeret uydurursun buna adım gibi eminim çünkü senden o elektriği aldım ama yayınlarsan ben özürümüde dilerim o kadar delikanlıyımdır yani
    kitaro ya katılıyorum.eğer bir sistemi tanıtmak istiyosanız geçmişi diil geleceğe yoğunlaşmalısınız güven vermek açısından.sinyal yayınlamanız lazım mutlaka aksi taktirde kimse sisteme inanmaz.Ben sadece şu şekilde inanıyorum sisteminize, bence optimizasyon var yani bana uymaz.son 4 aya iyi oturmuştur bundan sonraki dataya nasıl oturur allah kerim o yüzden ispat olmazsa gerisi hikaye.
    ama bir sorum olucak size bunu hep merak etmişimdir sayın parite..Madem ayda 5-6bin puan yapan sisteminiz var neden kendiniz işlem yapıp paraya para demiyosunuz?

Yer
    istanbul
    Teşekkür Teşekkür 
    8.177
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    14.670
    Toplam Teşekkür
    5.355 Yazısı Teşekkür aldı

"Bütün yanıtları bildiğin anda bütün soruları değiştirirler."

Howard
    Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.

Voltaire

Teşekkür Teşekkür 
    347
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    908
    Toplam Teşekkür
    286 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı Tradeprof Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kitaro ya katılıyorum.eğer bir sistemi tanıtmak istiyosanız geçmişi diil geleceğe yoğunlaşmalısınız güven vermek açısından.sinyal yayınlamanız lazım mutlaka aksi taktirde kimse sisteme inanmaz.Ben sadece şu şekilde inanıyorum sisteminize, bence optimizasyon var yani bana uymaz.son 4 aya iyi oturmuştur bundan sonraki dataya nasıl oturur allah kerim o yüzden ispat olmazsa gerisi hikaye.
    ama bir sorum olucak size bunu hep merak etmişimdir sayın parite..Madem ayda 5-6bin puan yapan sisteminiz var neden kendiniz işlem yapıp paraya para demiyosunuz?

Yer
    Bi orda, bi burda
    Teşekkür Teşekkür 
    438
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.428
    Toplam Teşekkür
    351 Yazısı Teşekkür aldı

Parite dostum ben seni diğer siteden tanıyorum biliyosun. Tatile giderken sistemin sat vermişti. Doğru. ama al sinyali tekrar yandı ama sen tatildeydin. neyse incelediğim kadarı ile şu anki sistem 10 numara. Zira biliyosun ben hassas ayarları takip eden sistem kurduyum. Şu an eleştiriler olabilir hatta ben bile bi eleştiri yapmıştım biliyosun şakayla karışık. Zaten bu piyasa güvensizlik üzerine kurgulanmış bir piyasada at koşturuyoruz. ne kimin kimseye ne kimin bi sisteme güven duyma olasılığı çok az. Ben sana derim ki bi abi olarak. Birilerine bu sistemi tanıtma ve sinyal verme kardeşim yaranamıyosun çünkü. Ha şu da var bu sisteme talep olur. o başka anlaşırsın verirsin benim gibi. ama sana tavsiyem altının kıymetini sarraf bilir. altından anlayan birilerini bul. yoksa bu tür eleştirileri de doğal saymak lazım. işin içinde ekranın karşısında olmayan ve bu sistemi 2-3 seans takip etmeyene anlatmak zor. yani live olmalı. ben yine de senin çalışma gayretini ve çabanı seviyorum. gençsin devam. Bunların mükemmeli olmaz. TC de en mükemmel sistem bende var ama o bile bazen mıçıyor. Ama bi rutin puan olması lazım benimki gibi. hatta sana tavsiyem 2.-3. sistemi kur. portföy 3 e ayrılsın. 3 ünün kazancını ay sonu görmek lazım. ben böyle yapıyorum şu an 3-4 sistemle yola devam. şu an 1 numero 7500 - 2 numero 5000 3 numero 4400 - 4 numara hantal olan eski sistem 3800 lerde ağustos ayı içinde bugun itibari ile. ortalama yapmak en doğrusu. biri az kazandırıyor biri çok. bi bakıyosun diğer ay öbürü az diğeri çok. yani yola tek eşşekle çıkacağına 2 eşşek daha al yanına biri yorulduğunda öbbürüne bin... sevgilrimi gönderiyorum. ayrıca işlemlerini kendin yap. korkmadan ve disiplini elden bırakmadan. çok para var bu işte çoooooooooooooook.....
    bi talebem şu gün itibari ile 1.5 ay içinde 0 vectra çekti altına, gerisin sen düşün. boşver koyver gitsin. sen işine bak dostum.... bol kazançlar....

15. The Following User Says Thank You to SU-TE For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    3.797
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    1.236
    Toplam Teşekkür
    358 Yazısı Teşekkür aldı

En güzel sistem sizde olduğuna nasıl karar verdiniz.Sazanın Astatininin sistemleri yabana atılmaz daha niceleri var bilmediğiniz.
    Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
    Işığından bir şey kaybetmez
    Hz.Mevlana

17. The Following 3 Users Say Thank You to V.O.B For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yer imleri

Yer imleri