saraylı hocam, kaç ayda 26.000 e ineceğiz bir de onu söyleseniz..![]()
aha rakamm dillendi işte28 den döner kesin olmadı 22 yapar üwwww beklenmedik üühühüh üwwww
ahahha
abi size sıcak çorba getirdim,
pala çorbası,
bu sıcak günde içiniz ısınsın diye,...
ben müsaade alayım ,
size hayırlı seanslar,
bol paralar,
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
iyi akşamlar abi tşkr ederizüwwwwwwww
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sayın EURO/USD,
Sizin sistemlerinizle ilgili dipten alıp tepeden sattırdıkları ve hiç zarar yazmadıklarından başka ne biliyoruz ki bir eleştiri getirebilelim...? (Vob da sistem performans karşılaştırmaları topiğindeki yayınladığınız sinyal tablosunda hiç zararlı işleme rastlamadım...Yanlışmıyım?) Ben şahsi tecrübelerime dayanarak sadece şunu söyleyebilirim ki kodunun içeriğinde REF+,ZİGZAG,PEAK,THROUGH vs. gibi kandırıkçı indikatörler yer almayan hiç bir sistem sürekli olarak tepeden alıp dipten sattıramaz ve hiç zarar ettirmeden sürekli olarak karlı sinyaller üretemez.Çok iyi sistemler bile gün gelir belli bir periyodda zarar yazarlar.Bu kaçınılmaz bir gerçektir.Sizin kendinizi ifade edebilmekle ilgili bazı sorunlarınız olduğunu düşünmekle birlikte belki de sistem tasarımı konusunda bir dahisinizdir.Öyleyse biz fanileri biraz eğitmenize kimsenin itirazı olmayacaktır.Yalnız Formüller topiğinde sistem tasarımıyla ilgili yazdığınız bazı incileri derleyip aşağıya yapıştırıyorum.Bana bayağa ilginç geldiler de...
''aklına gelebilecek bütün indikatörleri denedim otomatik elliot sayımlarını bile denedim tst ettim ama sonuç fıs.
çok basit bir indikatör aynı işlevi yapabilir.. hangi zaman diliminde baktığınız zaten ayrı bir uzmanlık gerektirir.
ancak şunu unutma derim.. günde 1-2-3 adet sinyalveren bir sistem asla işe yaramaz. hele geceye poz asla ve kata taşınmaz.
gap falan hikaye gideceği yere gider...zamanında günlük al satta denedim en azından gaplardan koruyordum kendimi... açılışlarda ancak belli bir yere geldikten sonra komisyon çok veriroldum ve ona göre bir sistem geliştirdim... günlük al sat ile para kazanılmaz... ancak aracıya çalışırsın .. hele birde geceye kalıp günlük aldığın poz ile iyi bir gap yersen kafana onu çıkarmak için en az bir hafta uğraşırsın.. onuda başabilrisen tabi.
sistemlerle.. formüllerle uğraşmayın... basit de olsa bir sisteminiz olsun ve onu iyi kavrayın.. yoksa hayatınız formüllerle uğraşmak ile gecer ve birgün gelir bakarsın elde var sıfır... hep daha iyi bir formül yazmak hep daya iyi bir sinyal için kendinizi harap etmeyin...
basit bir indikatör işinizi çok iyi görür ve onla sabit kontrat devam edip karınızı çekin... ömünüzü formüllerle geçirmeyin...
çünkü kimse yeni bir formül yazamaz.. yazdığınız formüller sistemler zaten ana indikatörlere ekleme yapmak olur.''
Eğer bizleri bilgilendirirken yukardaki gibi fazlasıyla derin bilgiler vermeyi düşünüyorsanız bence pek zahmet etmeyin...Kusura bakmayın ama ben yukardaki tarzda yazılar yazan bir kişinin çok bilgili olduğuna inanmakta biraz zorlanırım...Zaten esasında sizin sorununuz da bu...Yani inandırıcılık...''Mesela ben bu forumda kimseyi tanımam etmem'' vs. tarzı bir yazı yazıyorsunuz ama bir yerde de şöyle bir yazınız dikkatimi çekiyor...
''sistemi ısrarla isteyen bazı dostlarım oldu karşılığını verdiler fazlası ile sağolsunlar.onların hatırına sistemin yeni halini yayınlamıyorum.. ''
Demek ki çok kısa sürede birilerini tanıma başarısını göstermişsiniz...Bence eğer inandırıcılık sorununuzu aşmak istiyorsanız sinyalleri bazı dostlarınıza göndermek yerine foruma açık bir şekilde bir süre yayınlarsınız ve böylelikle herkes de gerçeği görmüş olur.Ainesi iştir kişinin(sistemin...)Ama yok çeşitli mazeretler öne sürerek bunu yapmayacaksanız bence kendinizi boşuna yormayın.Böylelikle boşu boşuna birilerine sinirlenip kendinizi de üzmemiş olursunuz.Hem sistemin sinyallerini bir süreliğine yayınlarsanız bunun şöyle bir faydası da olabilir...Sisteminizin sinyallerini paylaşmanızı ısrarla isteyen ve karşılığını da fazlasıyla ödeyen dostlarınızın sayısında artış olabilir...![]()
NOT: Mur@t patron,sessiz ve derinden yorumlarının hastasıyım...Gece gece koparttın beni...
Saygılar...
şimdiden hayal kurmaya başlayayım.. 76.000-26.000=50.000 puvan..
30 kontratla başlayıp piramitleyerek gitsem 24 ay sonra ne kadar param olur acaba..pişşttt forumun matematih dehaları bi döküman çıkarıverin..
saraylı hocam, fan club'e gerek kalmadan köşeyi döneceğiz galiba..zıp zıp zıp![]()
patronlar..ne haber..ben paso geziyorm.. biraz daha gezmelerim var..çok sıcak lem..yandık kavrulduk..hava serinleyince başlıcam..sistemli başlıcam hehe...sistem uygulayanları teprik ederim..halojen patron zirve benzerliği çok güzel yakalamış..teprik ederim...kapanıştan long girdim ama çok tırsıyorum..heehe..mobiyus tr ye saldırın demiş lem..kontratolar 800 olmuş..düşüş olcakmı..yoksa yine yemliyomu pala..hadi iyi geceler..hayırlı ramazanlar..herkes kazansın pala kaybetsin inşalllah..byyyy..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri