saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu
saraylı abi .. avatarım nası olmuş .. ühühü ...çok histemli birine benzettim ben avatardaki adamı .. eehuhehu
2013,00
repaint demek paint programında sinyalleri kesip en uygun yere yapıştırmak anlamına gelmiyor.bunu bir yeniden araştırın isterseniz.
repaint yapan bir sistemin sinyalini gün sonunda paylaşırsanız zaten %100 doğru sinyaller paylaşacaksınız demektir.ve herkes vaaaav diyecektir.
anlık paylaşırsanız sinyalleri belki sisteminizin repaint olup olmadığı konusunda tereddütleri olanlarında bu tereddütünü gidermiş olursunuz.
hiç olaya müdahil olmayacaktım ama ben şu repaint-paintte kes yapıştır kısmına takıldım![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
long girdim ama huzursuzum yani .. yatayda 2. dalgamı yaptık ne yaptık .. stro patroda öyle yazmış .. üvvvv ... hayırlısı bakalım ...repaintsiz etr STR alda kapattı ..
saraylı abi yerine ben yazayım
ETR
STR![]()
2013,00
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
pehh iyi akşamlartaş taşımaya devam hühüühühüh
yevmiye belli ühühh
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri