aste, şunu diyorum.
şimdi senin sistemine baktığımda, sinyal verdiği bardan sonraki barın sinyal yönünde olma oranı oldukça yüksek.
yani sat verdiyse, sonraki barda illa ki aşağıyı görüyor.
burada senin TP noktan tamamen sana kalmış. ben 200 dedim. sen dersin ki 100 kontratla 50 puana fit olurum. gün içinde 4 trade bana yeter. 50 puana da stoplarım.
bi başkası der ki 10 kontrata 200 puan beklerim. gün içinde 2 trade yaparım. 25 puana stoplarım.
benim bu söylediğimi ölçen bir tester olduğunu sanmıyorum. yani sinyali aldıktan sonra belli bir puana kapan ve o şekilde bak bakalım kaç para kazanıcan dediğinde "sieeeeeee" demeyen bi tester varsa, alayım
5liği ile daha mantıklı evet. mesajı yazdıktan sonra gördüm 5'liğini.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
unlimit 100 dolar kazandım..
yanlız çok meşgul ediyor bu foreks adamı, hiç foruma bakamıyorum..![]()
şimdi 120 likte payanda geldi yeniden, bu yeni payanda kaçtan geldi bakamadım, yazı yazarken kaçırıyoruz okunsa bari YAZILARIMIZ anasını satiim,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri