vur onu aşşa vur vur vur..775 üstüne çıkmasın..üwwww
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yazdıkya bullum, bugün emniyetli yere 62150 -500 lönk için, bak ben cörtüm, hafifledim yerine koyacam birazdan, çift taraflı soyacaz,.......sende soy bende soyuyim, soygun olsun, pazar olsun, bak grace bir soygun pazarı, o yüzden cnbce dakkikada bir pompalıyor, bu şunu sağlıyor, ky graceden ne anladıysa veya algıladıysa kurulmuş gibi otamatik lavamat yapıyor, oysa bu iş ağanın, yani ağa kendi işini bize gördürüyor, prasıı cebinden az çıkıyor, çünkü sende o nu bekliyorsun hareketlensin diye , ama grace veya benzer durumlar hazır hareket, öle işte,....algı ve algılatma, cnbc-e algılatıyor, algı başladıktan sonra kuruluyuz artık, kulaklar kepçe oluyor, ya bulara gerek yok bence.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Size yüzyılın tüyosu.
Hep aklınızda olsun.
TSX. kodu doğrumu, bilmem. Kanada.
Grafiğini iyi inceleyin.
Öncüdür.
Yeni zirve yapacakmı?
Yapmazsa borsalar düşer.
Yaparsa Amerika yeni zirve yapar.
Peki şimdi bu fikri hemen verir mi?
Vermez.
Belkide verir.
Çabuk verirse rahatlatır.
Önce geri gelirse süreçten emin olamayız.
İmzamı unutmayım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
şimdi bir parti 63 kodum cört, nerden çıkmıştım peşin satı yöntemi ile 450-550 arasından bakmadım bile, neyine bakıyım,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri