MORUKLAR.....VE ÇOCUKLAR .....kenarda dursun.....
kadınlar...eli silah tutan ihtiyarlar....cepheye..........
sathı müdafaa yoktur................
MORUKLAR.....VE ÇOCUKLAR .....kenarda dursun.....
kadınlar...eli silah tutan ihtiyarlar....cepheye..........
sathı müdafaa yoktur................
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İtiraf edeyim enorton, sayende saatlik sistemlere karşı bakışım değişti... Senin sistemin sonuçlarını görene kadar saatlik sistemlerin her harekete çok geç gireceğini ve hareketlerden çok geç çıkacağını düşünürdüm. Meğer bu düşünce şehir efsanesiymiş. Sonra kendim de deneyince gördüm ki birçok sistem saatlikte çok daha iyi çalışıyor, çünkü düşük zaman dilimlerindeki anlamsız zigzaglar kendiliğinden filtrelenmiş oluyor...
Görüşüne de katılıyorum. Herkesin para kazanma tarzı kendine. Yok sistem şöyle yok histem böyle anlamsız şeyler. Geyik boyutunda olursa rahatsız etmiyor, ben de yapıyorum bazen, ama bu boyutu aşınca bu tür görüşler rahatsız edici olmaya başlıyor.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
short kapamak için ideal yerler olabilir gibi ?
long için çooook erken
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
sistem satta olmasınada indikler pis toparladı...tırsıyorum...ehuehe
![]()
BANGA mühim
ben sürekli soygun modundayım, cört bırakma niyetim yok, bir kısım cörtü sürekli tutarken, olmuş yerelerden işten çıkardığım cörtlerimi, ukarı yerelerden tekrar istihdam ediyorum, 64375-63875 arası örneğin, buraları istihdam yereleri,......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
bilancolar super otesi gelmeye devam ediyorrr ve bennnnn altima miciriyorummmmm![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Gel 63500 e dedik inat etti![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
boz amcanız uzlaşma için kutusuna gidecek yürekli her gence
takdir beratı verilmesini yönetimden istirham ediyor...........
uzlaşma yakışıklı olacak................
herkesin trade tarzı farklıdır önemli olan kazanmaktır stresli veya stressiz..
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri