Gel bakalım 63500 e tekrar![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
demey gerek yok herhalda...sistem satta kaldı
BANGA mühim
bilancolar cok iyi geliyor. ev fiyat verisi var. yarim saat sonra. tuketici guven endeksi var. cok endiseliyim cokkkkkkk.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Valla onu bunu bilmem ama şunu biliyorum sistemle hem de saatlik sistemle portfoyumu bir ayda 2 ye katladım... Herkes kendi parasına baksın arkadaş, size ne milletin nasıl para kazandığı... Ben kazanıyom işte napcan şimdi![]()
![]()
Hani kazanılmazdı... Ben diyom mu sana bu yöntemle kazanamazsın, ya da ew ile ya da haberle, hislerinle kazanamazsın senin yöntemin yanlış diye... Sana ne millet nasıl trade ediyor??
Önemli olan kazanmak...
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
gençler...........
helal olsun size......satlerdir cephede vuruşuyorsunuz....
vatan size emanetti........çarpışın aslanlarım..........
TÜRK GENÇLERİ....EFENDİLER...........
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Bu forum sistemlerle vakit geçiren 2000 kişinin mezarlığıyla dolu
Bence tek sistem aslında AGA nın işletim sistemi... O sizde varsa iyi. Yoksa üzülecek birşey yok.
7 ayda sadece sabrederek , sadece 5-6 kez pozisyon değiştirerek , açtıgımız bir pozisyonu minimum 15 gün taşıyarak 50 bin ytl nin üstünde para kazandık.
Verdiğim komisyon da 250 ytl yi geçmez.. Bu da işin cabası..