gün içi yazamadım pek zystems minik, kısa , orta, uzun shortlar gol oldu iyi düştük ama fazlaca düştük, abarttıktoparlayacaktır kanatimce geceye flat...hakketiğinden fazlasını verdi bugün yemişim gapı
![]()
![]()
gün içi yazamadım pek zystems minik, kısa , orta, uzun shortlar gol oldu iyi düştük ama fazlaca düştük, abarttıktoparlayacaktır kanatimce geceye flat...hakketiğinden fazlasını verdi bugün yemişim gapı
![]()
![]()
"Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur..."(NFK)
altın öyle bir fincan yaptı ki, kulpunu takarsa çaydanlık kulpu olabülü
neyse yaw yeter bu kadar.
herkese iyyakşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
asteton patron ..hadi dowa beddua etde amin deyip gidelim artık .. üvvv ...
2013,00
Cuma kapatma davası bekliyorum Video
Uzun zamandır dillendirilen AK Parti'ye yeni kapatma davası yine gündemde. Üst düzey bir AK Parti'li dava açılırsa seçime gideriz derken Çiller'in eski danışmanı Kocabıyık tarih verdi. MGK içinse çok çarpıcı bir iddiada bulundu
http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=3335
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
iyi akşamlar cümleten..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri