...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
ve flatım, müsterihim,......heh, heh,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
fdow baya toparlamış ama bizimkiler satış tuşundan çekememişler ellerini..![]()
Obama:borc patlıyor,trend rahatsız edıcı
-matrıks-
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
225 ve 275 duruyor, gelirse kavuşsunlar ağayla hepsi bu, ağaya çoktan seçmeli test yapıyorum,... heh he,....he he,.......
herkes kısamı ? .. vay a* .. . bende kısayım .. çöksün cümbür cemaat alalım paraları .. ehuehue ..yaşasın voborsa ..
![]()
2013,00
475 ten longum en fazla bir gap yeriz
Bkz: Sayfa 1812 mesaj no 18116
Ama küçük bi kaçamağını da yakaladım bu arada, evvelki gün yani ayın 16 sında aynı durum olmuş, sat okunda kar alıp flat olduktan sonra bandın altında kapanış yaptığında shortlamamışsın...bandın altına sarkan 3 bardan ortadaki...(belki de shortlamışsındır tabi haksızlık yapmış olmayayım)
-500 puvan makas ayıp olmuyormu pala yaww el insaf![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri