725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....
725 gördü benim 625 gitmedi, açıklayan olursa sevinirim,.....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
64.500 şorttttttt
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
sistemler 5 ve 15 daklık alda....
425 flat.. 425 yarı uzun.....
mücadele başladı....
yinede kısa önceliğim...al sat yapayım biraz...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Çok Uzman
Günaydın, YYSD
Üst üste 4. gün gap yiyorum ve hala hayattayım![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Ağlasam gözyaşlarımı duyabilir mi Pala mısralarımda?
üwwwww....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
açılış hayırlı ugurlu olsun.. yalnız dikkatimi çeken bi husus oldu eskiden çok çok çok yukarı fırlamaya niyetli piyasa artık yok gibi.. aksine fırsat bulsamda satsam endişesi yerleşti insanlara.. yada yerleştirilmek istendi ..
peki şu sıra tamda düşüyo gibi gösterip bir imf beklentisi satma yada not artırımı zamanı değil midir ? yanı bu adamlar gostere gostere mı gıdecekler 40-50 binlere.. bana hiç öyle gelmiyor nedense..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
YYSD.... o kadar zırladık..inşallah boşa zırlamışızdır..üwww..ehueheueh
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri