herkese günaydın ve bol kazanclar forumun güzel insanlarıyüzünüz hep gülsün gerisi hikaye..
agaya da teessuf ederım sabah sabah peşinen.. ayrıca dombilisin taocusun aga
flatim flatsin flat![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
sabah bşlangıcımda, ordinolarım 63425-625 long, dünden uzunum onuda 65200 lere saklıyorum, önlerinde bugün son fırsatları, ptesi ye bırakmaları riskli olur, öğlene kadarki priyod belli eder, yaz ve kış şeklinde iki bölüm izleyebiliriz,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
hayırlı cumalar.
dovda teknik göstergeler 10.137 üstünü desteklemiyor.bu gece belli olur.
günaydın gençler.............
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Vobix az işlem yaptıran bir sistem soruyordu bu olabilirmi hehehe![]()
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
günaydın herkese,
hayırlı işler bol kazançlar....
süper lotoda 4 bildik...88 TL kazandım...üwww...2 rakamla 6,5 trilyon kaçtı üwwww....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Asti 5 likler longda kapatmadımı dün akşam.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
h haaaa haaa..
aynı seviyeden açılış ha.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri