Tom nefes almak için kafayı az sudan çıkarınca...
Hobaaaa bizim ördekler hap barabar....![]()
Tom nefes almak için kafayı az sudan çıkarınca...
Hobaaaa bizim ördekler hap barabar....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ver abicim..bas tabana bas tabana....aq..bütün gün toplantıda kalıp gelmesem daha iyş olacamış börtföy için..neyse..sistem dedik..uyacaz mecbırrrr
BANGA mühim
Ney yatay, günlük kapanışı hiç bu kadar aşağıda yapmamıştı![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
vay vay vay...vay ki ne vay...
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
67.250 long... stop 67.075
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
67200 altınada bekliyorum.
Hun İmparatoru ATİLLA
hobareyya...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri