şortlar 67,600 'den flatlendi. 1.350 pointsi cebe bi alalım hele.
şortlar 67,600 'den flatlendi. 1.350 pointsi cebe bi alalım hele.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
her açıdan 67000 kırılması belirleyici olacaktır, 67000 nin kırılması eylüldeki gibi bir satış dalgası yaratabilir,.......
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Bu gün 67 test edilirse, bu düşüşün ilk hissedilen öncü dalgası olacaktır, yatay algılamaları değiştirecektir, bundan sonrası için küskü bar gelme ihtimali o nedenle çok artıyor, ama 67 test edilmeli öncelikle,..........
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Ağır ağır düşüşte maksat, kısacılar karpayını alsın çıksın, uzun yapsın, böylece düşüş sağlıklı devam edersabır en iyi ilaçtır, şuna bakın 10 puanda git gel yapa yapa düşüyor.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
Tom a bakın,lem tom nirden öğrendin sen bizim Türkümüzü de söylüyorsun öyle...
Yeşil ördek gibi daldım göllere... he he he...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri