725 den aşağı döndüm, dolareleri artırdım,
725 den aşağı döndüm, dolareleri artırdım,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Kapnış tahminim 67000 ile 67100 arasında biyer işte![]()
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
hmmm
alt kademeler niye bu kadar dolu...
hmmm...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Milleti longa geçirdiler, ağır ağır düşüş bunu sağladı, ha döndü ha dönecek sandı millet, şimdi gördümde ağalar fena short yapmışlar, ky nin huyu kurusun uzunda toplanmış yine.
Yarına 66300 hedefte, saygılar.
** Savaşa başlarken ve masaya otururken her ihtimali göz önüne al!.. Ve kendini en kötü duruma hazırla!
Hun İmparatoru ATİLLA
ekskali,
€/jpy'de zirveyi avladıktan sonra senin yüzünden kaçırdığım pip miktarı 120den 180'e çıktı.
borç hanesi kabarıyo haberin olsun dedim.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
istop ve şor..sistemli...300 puan haşırtos..üwwww
BANGA mühim
işlem yok selçuklu.... kısa devam.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri