shortlarım ex oldu...300 stopumda da kapandım...yahu ne pivotmuş,kafama kafama vurdu dun kapanıs ve bugun acılısta...
shortlarım ex oldu...300 stopumda da kapandım...yahu ne pivotmuş,kafama kafama vurdu dun kapanıs ve bugun acılısta...
--Eksiklik Kendi Özümde--
GÜnaydın bol kazançlar... dün kapanışta 67725 den alınan longlar kapandı spot a kadar flatt...
Hayatta BaşarıLı oLmak, iyi biR eLe sahip oLmak değiL, Kötü Bİr eL iLe iyi oynamaktır..!!!
PBNİYB : Parayı Basan N isterse Yapar Borsası
marmarisde güneş var..heheh...
yav kendi durumumla dalga geçiyodum ben
benimki de daha satta![]()
Benim 15 lik sistem ala gececek ama bazı ind henüz onay vermedi azz sonraaaaa
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
bu sabah ilk vuruşmada longların yarısı gol oldu, yarısı 600 675 den ağayı bekliyor,
68 e de alış girdik yine, ama kandırık hareketler, inandık gibi yapıyoruz, o akıllı ben akıllı, bu durumda kazanan hep o olur,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
İlk işlem 68025 oldu ama grafikte açılış değeri 68200 ve düşük değeri 68100... Alıştık artık![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri