Herkese günaydın...Dünkü aşagı harekete hiç inanmamama ragmen gene de emniyetli olma adına Long'ların yarısını kapatmıştım...Kalan Long'ları yukarıya satışa yazdım...Şu andan itibaren 1 saat kadar piyasayı izleyemeyecegim...Bol kazançlar...
Herkese günaydın...Dünkü aşagı harekete hiç inanmamama ragmen gene de emniyetli olma adına Long'ların yarısını kapatmıştım...Kalan Long'ları yukarıya satışa yazdım...Şu andan itibaren 1 saat kadar piyasayı izleyemeyecegim...Bol kazançlar...
Günaydin arkadaslar...
Bol kazanclar
ne o öyle 20 dakkalık sistem günlük sistem...bi havalar...nooldu.....al gap gene..![]()
gÜNAYDIN dOSTLAR kOlay gesin Bol Kazanclar dilerim
HAYATTA COK BAŞARILI OLANLAR
NE COK GÜCLÜLER, NE COK AKILLILAR, NE COK ZENGİNLERDİR
YALNIZCA SİSTEME EN HIZLI UYUM GÖSTERENLERDİR
ikidir beni stoplatıp benim pozisyon yönünde uçuyor piyasa.
"demek ki haklı çıkıyorum, en iyisi bu kez stoplamayayım" dememi bekliyorsa, daha çok bekler...
stoptan ödün vermem.
herkese günaydın. bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Günaydınlar, hayırlı seanslar,...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Herkese Günaydın, Burdur'da heryer bembeyaz, müthiş bir kar var![]()
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri